Antena Căutare

Dependența de China ne va costa. Anumite produse ar putea să dispară complet de pe piaţă

În perioada imediat următoare vom rămâne fără alcool sanitar, măşti de protecţie şi mănuşi, după ce China, cel mai mare producător din lume, a intrat în carantină. În următoarea lună, anumite produse ar putea să dispară complet de pe piaţă.

Materie primă pentru măşti se fabrică în China. cei care le-au produs până acum, că vorbim de cele simple sau cu filtru vor dispărea de la producători pentru că nu mai este materie primă

Dependenţa de China în ceea ce priveşte forţa de muncă şi materia primă din industriile IT şi electronică va goli rafturile şi va mări preţurile. Dacă ne uităm la gama de telefoane mobile, inclusiv America, brandul lor cunoscut TAIE are una dintre cele mai mari fabrici în China. Vom avea telefoane mai scumpe, orice produs care va veni din China va fi mai scump. Afectată va fi şi industria alimentară, a declarat Gigi Rizescu,preşedintele Grupului de afaceri româno – chinez.

Medicul Virgil Musta a vindecat 15 pacienți de coronavirus. Doctorul a explicat ce presupune tratamentul aplicat

Vor lipsi produse de toate tipurile, de la produsele alimentare la produse de orice tip, asadar nu este vorba doar despre produse italiene.

Să ne gândim la toate produsele proaspete, de la iaurturi la mozzarella, la toate acele produse care au termen rapid de expirare, Sunt multi şoferi care nu vor să mai facă transporturi, nu vor să mai treacă graniţa, aşadar trebuie adoptate măsuri noi, diferite, cum ar fi de exemplu, crearea unui coridor feroviar, a transmis Giulio Bertola - președinte Confindustria.

În aceste condiţii, lupta statului este dublă: pe de-o parte, combaterea pandemiei şi pe de altă parte, o reacţie rapidă pentru salvarea economiei.

Urmăriți toată știrea accesând video-ul de mai sus, prezentat la Observator.

Incendiu violent la Penitenciarul Satu Mare. Trei deţinuţi au murit arşi de vii... Salvatorii din spitale, ajutați cu donații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x