Antena Căutare

Numărul morților de COVID-19 din Suceava este ascuns, e de două ori mai mare! Acuzații grave în principalul focar din România

Acuzații grave despre focarul de coronavirus, din Suceava. Numărul morților de COVID-19 de acolo ar fi ascuns, iar autoritățile ar raporta mai puține decese.

Numărul morților de COVID-19 din Suceava este ascuns, e de două ori mai mare! Acuzații grave în principalul focar din România Galerie
Coronavirus în România. Foto ilustrativa | Profimedia Images

Deputatul Alexandru Băişanu susţine că sunt zeci de morţi neraportaţi pe lista celor confirmaţi cu noul coronavirus, notează Antena 3.

Numărul deceselor ar fi, de fapt, dublu la Suceava

184 de decese ar fi, în fapt, la Suceava, dar în raportarea oficilă sunt trecuţi doar 96. În plus, deputatul spune că există şi dovezi de fraudă acolo.

Citește și: Primele vești bune în România. Numărul cazurilor noi de Covid-19 a scăzut semnificativ!

"În Parlamentul României am scos în evidență că pe o perioadă de o lună, respectiv din 23 martie până în 23 aprilie, au murit la Suceva 184 de oameni. Se ascund aceste cifre și nu este normal.

Au fost declarați cu COVID-19 foarte mulți oameni dintr-un azil de la Sasca, dacă nu mă înșel Nimeni nu i-a trecut ca infectați", a spus Alexandru Băișanu, pentru Antena 3.

Un tată cu zece copii, din Suceava, printre morții de Covid-19. Rămași orfani, cei mici își strigă durerea... Imagini din focarul Covid-19 din Suceava. Infirmieră la Terapie Intensivă: "Am băşici în câlcâi. Iar astea-s palmel...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x