Antena Căutare

Deputatul Mihai Boldea, suspendat din avocatura

Potrivit deciziei Consiliului Baroului galatean, deputatul Mihail Boldea nu mai are voie sa practice profesia de avocat pe termen nelimitat, adica pana cand statutul sau juridic nu va fi clarificat, informeaza Adevarul.

Suspendarea va fi ridicata in cazul in care Boldea va fi achitat de justitie. In caz contrar, daca va fi condamnat, deputatul va fi exclus din Barou si nu va mai putea practica niciodata avocatura.


Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, ca parlamentarul este "perfect localizat" si ca "in orice moment" se poate declansa operatiunea de retinere a sa.

Avocatul lui Mihail Boldea, George Moloman, a declarat pentru Antena 3 ca deputatul va ajunge in tara cel tarziu maine sau poimaine.

Avocatul sustine ca Boldea dispune de doua variante. In cazul in care gaseste bilet, Boldea va veni direct in Romania. In caz contrar, deputatul va merge la un consulat si se va preda.

O batrana a fost batuta de o asistenta medicala la Spitalul de Urgenta din Botosani... Inceputul de saptamana vine cu temperaturi scazute in toata tara. Vezi prognoza pe trei zile!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x