Antena Căutare

Descinderi cu scandal in Iasi. Mai multi traficanti de motorina au fost "saltati" de trupele speciale

Au fost descinderi cu tipete si lesinuri de dimineata, in fata palatelor romilor din Iasi. Cand s-au trezit cu mascatii la usa, femeile s-au prabusit mai ceva ca popicele. Sperau ca asa vor reusi sa-si scape barbatii, banuiti de afaceri necurate. Nu au reusit. Dar macar au avut parte de un control medical gratuit.

In timp ce femeile in fuste crete faceau orice, doar-doar sa-i opreasca pe mascati, trupele speciale scotoceau prin palat. Cautau un barbat cercetat in libertate pentru afaceri ilegale cu motorina. In cateva clipe, nevasta isi revenea brusc din lesin.

Scenariul a fost acelasi si in localitatea Zanea. La 6 fix, a venit politia. Trezita din somn de mascati, o femeie a lesinat ca la comanda. A fost scoasa pe brate din palat. Si-a revenit abia dupa ce a venit ambulanta. Intre timp, la poarta, au inceput sa se adune rand pe rand rudele. Galagioase. Trei persoane acuzate ca ar fi implicate in afacerile ilegale cu motorina au fost saltate. Mascatii au ridicat si o masina de lux.

Atentie, soferi! Mai multe camere pe drumurile nationale pentru detectarea lipsei rovinietelor... UPDATE! Un ofiter SRI s-a impuscat in cap, pe un poligon al Jandarmeriei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x