Antena Căutare

Descopera “Reteta sanatatii perfecte” numai cu Revista Felicia!

Din 17 iunie, Revista Felicia va daruieste cartea “Reteta sanatatii perfecte”, un ghid esential care va ajuta sa fiti mereu in forma si plin de vitalitate. Fie ca doresti sa scapi de cateva kilograme, fie ca trebuie sa faci o cura de detoxifiere, acest ghid bine structurat te poate ajuta sa iti schimbi viata in sase saptamani, sustine autorul, celebrul specialist in nutritie Patrick Holford.


Autorul va invata cum sa folosti dieta, suplimentele alimentare si inovatorul program de exercitii Psychocalisthenics pentru marirea nivelului energiei. Inventate de Oscar Ichazo, Psychocalisthenics sunt o combinatie de exercitii fizice si de respiratie care va vor ajuta sa va mariti energia vitala. Exercitiile pot fi realizate cu usurinta acasa, fara echipamente speciale si necesita putin spatiu de desfasurare. "Atunci cand fac exercitii Psychocalisthenics ma simt foarte bine intreaga zi. Le recomand oricui vrea sa aiba o viata mai buna. Sunt potrivite pentru tineri si persoane mature, dureaza mai putin de 20 de minute si se invata foarte repede", afirma Patrick Holford. De asemenea, pentru fiecare etapa a acestui riguros program de sanatate, nutritionistul englez a stabilit retete simple si usor de preparat, cu ingrediente naturale si pline de savoare.

Renumitul nutritionist britanic Patrick Holford este autorul a peste 30 de volume dedicate nutritiei sanatoase si pastrarii sanatatii, traduse in 15 limbi si care s-au vandut in peste un milion de exemplare. Printre acestea se numara: "Cartea nutritiei optime", "Detoxifierea ficatului in 9 zile", "Alergii alimentare - prevenire, depistare, tratare", "Spuneti NU bolilor de inima", "Spuneti NU cancerului" si "Dieta cu incarcatura glicemica scazută Holford". A fondat in 1984 Institute for Optimum Nutrition din Londra si este directorul Fundatiei "Food for the Brain".

Pachetul revista + carte ""Reteta sanatatii perfecte"" este de 8,5 lei si se distribuie impreuna cu editia din 17 iunie (numarul 202) a revistei Felicia.

Una dintre cele mai apreciate reviste saptamanale pentru femei, "Felicia", continua sa ofere produse editoriale de exceptie cititoarelor sale, cadouri pentru inima si suflet: pe de o parte muzica - cd-uri cu vocile de aur ale slagarului romanesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploiesteanu, Gabriel Dorobantu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladosi, Anastasia Lazariuc, Carmen Trandafir) si carte - deopotriva ghiduri practice pentru o viata sanatoasa (Mananc, slabesc si ma mentin, Ghidul alimentelor sanatoase, 1000 de retete pentru bucatari amatori, SLIM, Dictionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic si Carte romaneasca de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Postasul suna intotdeauna de doua ori, Diabolicele, Femei celebre).

VIDEO! Batran impuscat cu tranchilizant pentru maidanezi... PDL indulceste tonul cu parlamentarii pro-motiune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x