Antena Căutare

Descoperire horror! 14 morminte au fost profanate, într-un cimitir din Botoșani! „Sunt semne pe care nu le pot explica, cruci întoarse şi înfipte în pământ”

Momente de groază pentru oamenii din Botoșani, după ce 14 morminte au fost profanate! Responsabilii cimitirului au făcut descoperiri șocante! Ce au găsit?

Descoperire horror! 14 morminte au fost profanate, într-un cimitir din Botoșani! „Sunt semne pe care nu le pot explica, cruci întoarse şi înfipte în pământ” Galerie
Doi tineri au făcut prăpăd într-un cimitir din Botoșani | sursa foto: stiri.botosani.ro/

Doi adolescenţi, de 18 ani şi 17 ani, sunt cercetaţi penal de poliţiştii din Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunii de profanare de morminte, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Cei doi sunt acuzaţi că în noaptea de vineri spre sâmbătă au distrus cel puţin 14 monumente funerare din Cimitirul Eternitatea.

Ei au rupt cruci din marmură, au scris pe acestea cu spray-ul negru şi au smuls mai multe cruci din lemn pe care ulterior le-au înfipt invers în pământ.

Descoperire horror! 14 morminte au fost profanate, într-un cimitir din Botoșani! „Sunt semne pe care nu le pot explica, cruci întoarse şi înfipte în pământ”

Doi tineri au făcut prăpăd într-un cimitir din Botoșani

Doi tineri au făcut prăpăd într-un cimitir din Botoșani

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Administraţia cimitirelor din Botoşani intenţionează să monteze camere de supraveghere atât în Cimitirul Eternitatea, cât şi în Cimitirul Pacea, în condiţiile în care astfel de incidente se repetă la un anumit interval de timp, informează cei de la Agerpres.

Conform legii din România, profanarea unui mormânt, a unei urne funerare sau a unui monument funerar se pedepsește cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.

Armata României, lecție de bunătate! Proiectul „Izolați în România” a dus „Daruri, zâmbet și culoare pentru Apuseni”... Un avion Tarom a plecat din București cu destinația Iași, dar și-a abandonat pasagerii în Suceava. Însoțitorul de bord a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x