Antena Căutare

Descoperire macabră în bagajele unor italieni veniți să viziteze România! Ce au găsit autoritățile

Situație șocantă pe aeroportul din Bergamo, după ce în bagajele unor italieni întorși de la Bacău s-au descoperit lucruri îngrozitoare!

Situație șocantă pe aeroportul din Bergamo, după ce în bagajele unor italieni întorși de la Bacău s-au descoperit lucruri îngrozitoare!

La controlul de rutină la care sunt supuși călătorii, autoritățile din Bergamo au făcut o descoperire macabră în bagajele unor italieni.

Mai exact, opt cetățeni italieni ascundeau în valize un număr de 1.119 păsări ucise. Bărbații tocmai se întorceau de la o partidă ilegală de vânătorare organizată la Bacău.

Ceea ce este cu adevărat tulburător este că printre păsările ucise sunt și specii protejate de lege și aflate pe cale de dispariție.

Toate păsările ucise au fost confiscate, în timp ce pe numele braconierilor italieni a fost deschis un dosar penal.

Incendiu puternic la un depozit de vopseluri și mase plastice din Vaslui! FOTO de la locul incidentului... Provocare de zile mari pentru pelerinii veniți la moaștele Sfintei Parascheva! Ce s-a întâmplat în timpul nopții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x