Antena Căutare

VIDEO. Resturi de cadavre umane, aruncate la gunoi. Descoperire macabră pe un câmp de lângă Timişoara

Descoperire şocantă făcută pe un câmp din apropierea oraşului Timişoara. Mai multe resturi de cadavre umane au fost găsite printre gunoaie. 

Imagini de la fața locului arată că este o zonă intens folosită pentru aruncarea deşeurilor din construcţii, iar poliţia ia în calcul toate pistele pentru a descoperi de unde au fost aduse cadavrele, inclusiv dacă acestea au fost escavate dintr-un cimitir din oraş.

Jurnalistul Dragoş Boţa a intervenit prin telefon la Antena 3, unde a spus că anchetatorii trebuie să stabilească de unde provin resturile umane, iar momentan nu există nicio suspiciune că ar fi vorba de o crimă.

''Poliţiştii de la Investigaţii Criminale care s-au deplasat de urgenţă astăzi de dimineaţă, în jurul orei 10 când s-a dat alarma, au reuşit să stabilească un lucru cu certitiudine. Nu este vorba de o moarte violentă în cazul acestor bucăţi de cadavre găsite. Pista privilegiată pe care se merge este aceea că bucăţile de cadavru au fost aduse împreună după ce s-ar fi excavat în anumite zone ale unor cimitire din Timişoara şi s-ar fi făcut curăţenie'', jurnalistul Dragoș Boța, editorul șef al pressalert.ro.

Jandarmii au intervenit, în 2019, în peste 500 de situaţii în care s-a semnalat prezenţa urşilor şi a altor animale sălb... Şedinţele de judecată de la Tribunalul Buzău, suspendate până în 1 februarie; vor fi soluţionate doar cauzele urgente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x