Antena Căutare

Descoperire șocantă la sediile ANAF din Capitală! Ce au filmat reporterii cu camera ascunsă (VIDEO)

Descoperire șocantă la sediile ANAF din București! O echipă de reporteri de la Observator au surprins ceva greu de imaginat în locul în care oamenii vin să își achite dările! Ce detalii au ieșit la iveală?

Descoperire șocantă la sediile ANAF din București! O echipă de reporteri de la Observator au surprins ceva greu de imaginat în locul în care oamenii vin să își achite dările! Ce detalii au ieșit la iveală?

Reporterii Observator au filmat într-unele dintre ele cu o cameră ascunsă. Iar spectacolul a fost cât se poate de dezolant, de la toaletele insalubre şi până la dosarele băgate în saci de rafie abandonaţi pe holuri.

Mai mult, unele sedii nu au nici măcar un amărât de copiator, un aparat indispensabil într-o instituţie în care ţi se cer o grămadă de documente.

La sediul ANAF din Sectorul 3, imaginile vorbesc de la sine: într-o toaletă comună, se văd două chiuvete, dintre care una este defectă. Nu există săpun pentru mâini. Doar un burete de vase.

Faianţa şi ţevile instalaţiei sanitare sunt murdare, iar în holul de aşteptare este şi un fotoliu deteriorat şi îmbâcsit. Aceeaşi situaţie e şi pe holuri, unde singurul covor e pătat şi îmbibat de mucegai.

Mergem mai departe, pe Calea Moşilor, la un alt sediu al ANAF. Reporterii Observator au descoperit că dosarele şi actele sunt ţinute în saci de rafie sau în cutii, direct pe holuri, unde oricine poate umba nestingherit. Un etaj mai sus, am găsit aceleaşi toalete murdare, chiuvetă spartă, un coş de gunoi cu mucuri de ţigară în el şi. două pietre.

Situaţia e similară la un alt sediu ANAF din Sectorul 5, zona Calea Rahova. Pereţii arată dezastruos, sunt plini de grafitti, geamurile sunt sparte, iar panoul care indică numele instituţiei este ruginit şi decolorat.

Veste grea pentru românii care încă nu au ajuns la mare! Ce se întâmplă în zilele următoare?... O nouă TRAGEDIE produsă din cauza neatenţiei la volan. Un grav accident rutier a avut loc pe Autostrada Sibiu - Orăştie:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x