Antena Căutare

Descoperire terifiantă! Polițiștii s-au îngrozit când au văzut ce ascundeau doi bărbați din Timișoara în portbagaj

Descoperire uluitoare făcută la Timișoara, în timpul unui control de rutină! Polițiștii au oprit o mașină și au cerut șoferului să deschidă portbagajul, dar au trăit un adevărat șoc! Ce au descoperit aceștia înăuntru?

Agenţii au descoperit în portbagajul unei maşini de Suceava un pui de leu, care urma să fie vândut. Mica felină a ajuns acum în grija angajaţilor de la Zoo, în timp ce indivizii care încercau să-l comercializeze au fost amendaţi

Inspectorii de la Garda de Mediu fac cercetări, pentru a afla cum a ajuns puiul de felină în posesia celor doi.

Puiul de leu a fost găsit de poliţişti sâmbătă noaptea, în portbagajul unei mașinii parcate lângă un ştrand din Timișoara. Felina fusese adusă tocmai din judeţul Suceva, de doi bărbați care urmau să o vândă contra sumei de 2.200 de euro.

Cei doi bărbați au fost amendati cu 7500 de lei, iar puiul de leu a ajuns la Grădina Zoologică din Timisoara. Era slăbit, flămând şi deshidratat. Dar administratorul de la Zoo a avut şi are în continuare grijă de el, chiar dacă asta înseamnă să nu doarmă mai mult de 2-3 ore pe noapte.

Tren Iași București. Program, preț bilet și durata călătoriei... Vestea momentului pentru părinți și elevi! Manualele, disponibile ONLINE!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x