Antena Căutare

Descoperirea ȘOCANTĂ făcută de un localnic din Neamț! Cum a văzut asta, a apelat Serviciul de Urgență 112

Zeci de proiectile de calibrul 75 de milimetri au fost descoperite, marţi, într-o gospodărie din localitatea Vânători, judeţul Neamţ.

Zeci de proiectile de calibrul 75 de milimetri au fost descoperite, marţi, într-o gospodărie din localitatea Vânători, judeţul Neamţ.

Pentru pompierii militari, aceasta nu este o surpriză dat fiind că în această zonă s-a aflat linia frontului celui de-Al Doilea Război Mondial.

Descoperirea a fost făcută de un localnic care efectua lucrări de mutare a gardului gospodăriei. Bărbatul a găsit trei proiectile şi speriat a anunţat imediat la 112.

"Pe timpul cercetării zonei, militarii au mai descoperit 52 de proiectile explozive de acelaşi calibru 75 milimetri. Elementele de muniţie au fost ridicate, în vederea depozitării şi, ulterior, a distrugerii în condiţii de siguranţă", a declarat sublocotenentul Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

Specialiştii ISU Neamţ reamintesc tuturor celor care descoperă elemente de muniţie să anunţe imediat la 112 şi să nu atingă muniţia pentru că acest gest poate conduce la declanşarea lor.

Sursa: Agerpres

Veste bună pentru bucureşteni! Ce se întâmplă cu noua magistrală de metrou... Momente delicate pentru Fecioare! Renunță la o colaborare! Horoscopul zilei, adus de Camelia Pătrășcanu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x