Antena Căutare

Descoperirea Secolului: MASONII controlează Lumea printr-un ingredient adăugat în SUPA LA PLIC: "Otrăvirea lentă a omenirii". Cu siguranță ai consumat-o și tu

Potrivit mai multor zvonuri, masonii ar controla lumea din umbră, prin intermediul unui potențator de aromă. Se pare că acesta ar fi adăugat, în cantități industriale, în amestecurile de condimente și mirodenii, precum și în supele la plic, condimentele pentru pește.

Potrivit mai multor zvonuri, masonii ar controla lumea din umbră, prin intermediul unui potențator de aromă. Se pare că acesta ar fi adăugat, în cantități industriale, în amestecurile de condimente și mirodenii, precum și în supele la plic.

Într-un raport prezentat în 2006, în fața comisiei de experți pentru aditivi alimentari din cadrul Organizației Mondiale a Sănătății și intitulat "Otrăvirea lentă a omenirii” (The Slow Poisoning of Mankind), cercetătorul John Erb a prezentat mai multe efecte ale glutamatului de monosodiu asupra animalelor și oamenilor.

Deși guvernele cunosc efectele nocive ale glutamatului, nu iau nicio măsură în această privință. Ba mai mult, această substanță este ascunsă sub denumirea de E621, pentru că așa cer regulamentele.

Articolul continuă după reclamă

Potrivit unui studiu efectuat de doi specialiști, F. Bellisle și M. Monneuse, este nevoie de doar 0,6% din nociva substanță pentru a-i determina pe oameni să mănânce mai mult și mai repede.

Astfel, la un consum de 2 kilograme de alimente pe zi, un adult introduce în organismul său 12 grame de otravă, care este suficientă pentru a ucide pe loc un șobolan de 1 kilogram.

Glutamatul acționează ca un stimulent la nivelul creierului. El păcălește întregul organism, mai ales gustul, care pare să fie bun chiar dacă alimentul este stricat sau deteriorat. De asemenea, distruge sistemul nervos și crește riscul de epilepsie.

Pe lângă aceste efecte, se numără și derelglările hormonale, scăderea puterii de concentrare, distrugerea neuroniilor, determinarea unui comportament antisocial și agresiv.

Printre cele mai frecvente surse de glutamat, regăsim: proteinele texturate, carrageenan, guma vegetală, condimentele, aromele, aromele naturale, aroma de carne de pui, aroma de carnea de vită, aroma de carne de porc, aromă de fum, bulionul, concentratul de roșii, supa de carne, malț din orz, extractul de malț, aromă de malț, proteine din lapte, izolatul proteic din lapte, concentratul proteic din lapte, proteina din soia, izolatul proteic din soia, concentratul proteic din soia, sosul de soia ,extractul de soia.

Glutamatul de monosodiu este un ucigaș silențios, care acționează în serie și care va determină scăderea masivă a populației de pe Terra.

De anul viitor examenul de validare a competențelor digitale nu va mai fi unul formal... Veste neașteptată pentru bucureșteni! Ce se întâmplă cu lacul Văcărești?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 22 noiembrie 2024. Mihai Găinușă și Oana Paraschiv luptă pentru visul lui Tudor de a ajunge un mare pianist Vineri, 22.11.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x