Antena Căutare

Deshumarea părintelui Iustin Pârvu. Motivul uimitor pentru care credincioșii cred că Arhimandritul este sfânt

Peste 1500 de credincioşi cer deshumarea părintelui Iustin Pârvu. Au facut o petitie online şi sunt convinsi ca Arhimandritul este sfânt şi merită cinstit ca atare. Vor ca moaştele lui să fie expuse pentru închinare celor care l-au iubit.

Deshumarea părintelui Iustin Pârvu. Motivul uimitor pentru care credincioșii cred că Arhimandritul este sfânt Galerie
Credincioșii cer dshumarea părintelui Iustin Pârvu

Reprezentanţii Mitrolipoliei Moldovei se opun vehement acestei idei şi spun că vor dezgropa trupul doar dacă vor primi un semn divin.

Părintele Iustin Pârvu a fost unul dintre cei mai mari duhovnici ai României. Sute de credincioşi, călugări şi oameni care l-au cunoscut merg an de an în pelerinaj la mormântul său.

Mormântul părintelui Iustin Pârvu de la Petru-Vodă a devenit loc de pelerinaj pentru credincioșii care acum cer deshumarea celui pe care-l cred sfânt.

Credincioșii cred că Părintele Iustin a fost un sfânt și cer deshumarea

Oamenii îl ştiu pe Părintele Iustin ca pe un sfânt. A făcut minuni în timpul vieţii, dar şi după.

Iustin Pârvu a fost un om predestiant credinţei. În mai 1948, pe când era călugăr, a fost arestat de comunişti. A făcut 16 ani de temniţă grea, dar credinţa l-a ajutat să mergă mai departe şi întreaga viaţă şi-a dedicat-o dragostei faţă de Dumnezeu şi de oameni.

Anunț oficial! Românii care vin din aceste ţări nu vor mai fi izolați la domiciliu. Zborurile vor fi reluate!... Avea 25 de ani și a murit strivită de fiarele mașinii. Prietena ei însărcinată, în stare critică la spital. Accident gra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x