Antena Căutare

Despagubiri de 3,7 milioane euro pentru producatorii de legume afectati de criza E.coli

Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, hotararea care reglementeaza acordarea sprijinului financiar de 3,745 milioane de euro, asigurati de Comisia Europeana, pentru producatorii nationali de legume in vederea compensarii efectelor crizei cauzate de bacteria E.coli, a anuntat ministrul Agriculturii, Valeriu Tabara.


"Dorim ca aceasta suma sa fie alocata cat mai rapid si transferata catre producatorii care au avut de suferit si care au fost monitorizati de catre APIA"
, a spus ministrul Tabara.

Potrivit demnitarului, suma stabilita este mai mica decat cea estimata de Ministerul Agriculturii la momentul crizei, de circa 9 milioane de euro, deoarece revenirea pietei si consumului de rosii si castraveti s-a facut mult mai repede decat era asteptat, iar pierderile nu au fost la nivelul asteptat in prima faza.

sursa: Antena3

Rezultate finale BAC 2011/ Sesiunea a II-a: Promovabilitatea este de 16,8%... De la 1 noiembrie, facturile Enel nu se vor mai incasa de la domiciliu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x