Antena Căutare

Despagubiri in cazul Giulesti: 5.000 de lei, viata unui bebelus

Ministrul Sanatatii, Cseke Attila, a anuntat, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Victoria, ca Guvernul a decis acordarea unor ajutoare familiilor aflate in suferinta, in urma tragediei de la Maternitatea Giulesti.

O familie cu un bebelus decedat va primi un ajutor in cuantum de 5.000 de lei, iar pentru fiecare copil ranit grav se vor acorda 3.000 de lei, a precizat ministrul Sanatatii.

Totodata, Cseke Attila a solicitat primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, in a carui subordine se afla Maternitatea Giulesti, destituirea intregii conduceri a unitatii.

Patru bebelusi au murit si alti sapte au fost raniti grav in urma exploziei si incendiului care au avut loc luni, la Maternitatea Giulesti din Capitala. 114 persoane au fost evacuate atunci din maternitate, dintre care 53 copii si 61 de femei, acestea fiind duse la mai multe spitale din Capitala.

CITESTE si...

SOCANT! Au fost anuntati ca le-a murit copilul la Maternitatea Giulesti, desi acesta traieste

Tragedia de la Giulesti: Dosar penal pentru ucidere din culpa!

Foto: Intactimages

Ministrul Sanatatii cere destituirea conducerii Maternitatii Giulesti... SOCANT! Au fost anuntati ca le-a murit copilul la Maternitatea Giulesti, desi acesta traieste...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x