Antena Căutare

Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis! Ce a scris pe Facebook înainte de a comite gestul i-a șocat pe colegii săi

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Sântana, Arad, care era student la Universitatea ”Aurel Vlaicu”, s-a sinucis. 

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Sântana, Arad, care era student la Universitatea ”Aurel Vlaicu”, s-a sinucis.

Trupul neînsuflețit a fost găsit în locuința sa din Sântana. Se pare că acesta s-a sinucis folosind un cuțit. „Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, spun polițiștii.

Vestea i-a șocat pe apropiații lui, la scurt timp după aflarea veștii începând să apară mesajele de condoleanțe pe contul său de pe o rețea socială. „E dureros să îți iei rămas bun de la cineva în asemenea condiții. E frustrant și greu de acceptat să pierzi un prieten atât de tânăr, care a avut atâtea planuri cu viața sa… e dureros să-i accepți doar amintirea. E dureros să te gândești la durerea care l-a aruncat în această decizie. Pentru cei care l-au cunoscut, astăzi este o zi extrem de grea, tristă și de neînțeles. Călin era una dintre cele mai interesante persoane cunoscute vreodată. E șocant să vorbesc despre el la trecut. Iar decizia lui de a pleca în acest mod din această lume este la fel de șocantă. Sper ca toți oamenii să primească în viața de apoi ceea ce merită… atunci sigur vei ajunge într-un loc bun, prieten drag…. Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie Emanuel, un prieten de-al lui Călin.

Deocamdată nu se știe ce l-a determinat să ia această decizie drastică, însă cu câteva zile înainte de a se sinucide, el a distribuit pe contul personal de socializare o fotografie șocantă, cu ștreanguri: „Am început să-mi decorez camera pentru Crăciun”.

Călin va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 8 decembrie, la ora 13, la cimitirul din zona „Crișana” din Sântana.

Conform unor surse neoficiale, acesta ar fi lăsat un bilet de adio, în care își cere iertare pentru gestul făcut, potrivit aradon.ro.

Crăciun. Ce tip de brad de Crăciun alegi, de unde îl poți lua și cât costă... Incendiu în Capitală! Oamenii, în pericol să le ardă casele! Focul s-a extins, iar pompierii nu găsesc hidranți în zonă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x