Căutare Live

Un tânăr de 21 de ani s-a sinucis! Ce a scris pe Facebook înainte de a comite gestul i-a șocat pe colegii săi

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Sântana, Arad, care era student la Universitatea ”Aurel Vlaicu”, s-a sinucis. 

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Sântana, Arad, care era student la Universitatea ”Aurel Vlaicu”, s-a sinucis.

Trupul neînsuflețit a fost găsit în locuința sa din Sântana. Se pare că acesta s-a sinucis folosind un cuțit. „Nu sunt suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale”, spun polițiștii.

Vestea i-a șocat pe apropiații lui, la scurt timp după aflarea veștii începând să apară mesajele de condoleanțe pe contul său de pe o rețea socială. „E dureros să îți iei rămas bun de la cineva în asemenea condiții. E frustrant și greu de acceptat să pierzi un prieten atât de tânăr, care a avut atâtea planuri cu viața sa… e dureros să-i accepți doar amintirea. E dureros să te gândești la durerea care l-a aruncat în această decizie. Pentru cei care l-au cunoscut, astăzi este o zi extrem de grea, tristă și de neînțeles. Călin era una dintre cele mai interesante persoane cunoscute vreodată. E șocant să vorbesc despre el la trecut. Iar decizia lui de a pleca în acest mod din această lume este la fel de șocantă. Sper ca toți oamenii să primească în viața de apoi ceea ce merită… atunci sigur vei ajunge într-un loc bun, prieten drag…. Dumnezeu să te odihnească în pace”, scrie Emanuel, un prieten de-al lui Călin.

Deocamdată nu se știe ce l-a determinat să ia această decizie drastică, însă cu câteva zile înainte de a se sinucide, el a distribuit pe contul personal de socializare o fotografie șocantă, cu ștreanguri: „Am început să-mi decorez camera pentru Crăciun”.

Călin va fi condus pe ultimul drum sâmbătă, 8 decembrie, la ora 13, la cimitirul din zona „Crișana” din Sântana.

Conform unor surse neoficiale, acesta ar fi lăsat un bilet de adio, în care își cere iertare pentru gestul făcut, potrivit aradon.ro.

34 de ani de la Cernobîl. Imaginile gloriei din Pripiat, orașul în care s-a construit centrala morții. Așa arăta înainte... Incendiu în Capitală! Oamenii, în pericol să le ardă casele! Focul s-a extins, iar pompierii nu găsesc hidranți în zonă...
Parteneri
Alimente care afectează memoria și concentrarea: 5 categorii ce pot duce la depresie sau demență
Indiferent de vârsta pe care o ai, nu este niciodată prea târziu să-ți regândești stilul alimentar. Este foarte importantă alimentația pentru ca memoria și concentrarea să rămână intacte pe măsură ce trece timpul. În cazul în care te-ai hotărât să ai grijă de memoria și de sănătatea creierului, iată 5 alimente care afectează memoria și concentrarea.
Catine.ro
Ultimele știri