Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

DETALII DE ULTIMĂ ORĂ. Ce au găsit anchetatorii în pereții din casă lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au găsit noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, mai precis, în pereții casei sale. Potrivit RTV, în casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit noi pete de sânge. Acestea au fost descoperite pe pereții locuinței. Șocant este faptul cum a încercat criminalul să-și mascheze urmele.

Anchetatorii au găsit noi probe în casa lui Gheorghe Dincă, mai precis, în pereții casei sale. Potrivit RTV, în casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit noi pete de sânge. Acestea au fost descoperite pe pereții locuinței. Șocant este faptul cum a încercat criminalul să-și mascheze urmele.

Monstrul din Caracal ar fi dat cu ciment peste petele de sânge. Anchetatorii au mai găsit sânge pe un calendar, pe o pereche de pantaloni ai criminalului și pe o piesă de mobilier.

Nu se știe deocamdată ale cui îi aparține sângele.

Astăzi, DIICOT a anunțat că nu s-a putut stabili ale cui sunt oasele găsite. DIICOT cere urgen efectuarea ADN-ului pe dinții găsiți.

Mama și bunicul Luizei sunt consternați că nu au fost informați personal. Acești acuză că oamenii legii acoperă pe cineva. De asemenea, unchiul Alexandrei a afirmat că în cazul Alexandrei s-au grăbit destul de tare și speră ca nepoata sa să fie în viață.

Săptămâna viitoare vor verifica celelalte oase din lizieră.

Sursă: Capital.ro