Antena Căutare

Detalii înfiorătoare în cazul profesoarei înjunghiate! Cine este agresorul și ce motiv ar fi avut să o atace

Tânărul care a înjunghiat o profesoară în vârstă de 43 de ani din Ploieşti nu se află la prima faptă de acest fel. Agresorul, fost elev al acestei femei, ar fi atacat-o pentru rolul acesteia într-o decizie în defavoarea lui.

Tânărul care a înjunghiat o profesoară în vârstă de 43 de ani din Ploieşti nu se află la prima faptă de acest fel. Agresorul, fost elev al acestei femei, ar fi atacat-o pentru rolul acesteia într-o decizie în defavoarea lui.

Profesoara în vârstă de 43 de ani din Ploieşti a fost atacată marţi pe holul şcolii de către Alexandru Niţulescu, fost elev al ei, acum în vârstă de 22 de ani. Tânărul a reuşit să o înjunghie pe femeie cu un cuţit de bucătărie.

Atacul a avut loc marţi, în jurul orelor 13.00, pe holul principal al Liceului ”Spiru Haret” din Ploieşti, chiar în faţa cancelariei.

Femeia este în şoc hemoragic, a fost înjunghiată în zona abdominală, şi există posibilitatea ca lama cuţitului să-i fi atins organele interne. Medicii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti au decis să intervină chirurgical imediat ce profesoara a fost adusă la unitatea de primiri urgenţe.

Agresorul a fost prins de jandarmi.

Atacatorul amenințare cu un cuțit către un coleg

Suspectul Alexandru Niţulescu nu este la prima faptă de acest fel. În anul 2016, când încă era elev al liceului „Spiru Haret”, el a ameninţat tot cu un cuţit un coleg de şcoală.

Atunci s-a întocmit dosar penal pentru ameninţare, iar Alexandru Niţulescu a fost amendat cu 500 de lei. Dosarul a fost trimis spre soluţionare Parchetului.

Motivul pentru care tânărul și-a atacat fosta profesoară

Motivul atacului nu a fost stabilit de anchetatori, dar aceştia au deja cel puţin două justificări ale actului necugetat al tânărului.

Acesta a fost examtriculat din liceu, iar profesoara de matematică (care este soţia unui judecător de la Judecătoria Ploieşti) se pare că a fost cea care a avut un cuvânt greu de spus atunci când s-a luat această decizie.

În plus, există informaţia conform căreia Mihai Alexandru Niţulescu ar fi fost internat în trecut la un spital de specialitate din Bucureşti, potrivit adevarul.ro.

Tragedia ar fi putut fi și mai mare

Bărbatul putea să producă o tragedie şi mai mare. În momentul în care a fost prins de către un echipaj de jandarmi aflat în patrulare, acesta avea la el mai multe arme albe, dar şi o sticlă cu alcool, din care cel mai probabil şi consumase.

Potrivit unui comunicat remis presei de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Prahova, „patrula de jandarmi care se afla la legătură cu paznicul a trecut la urmărirea acestuia, imobilizandu-l la aproximativ 25-30 metri de intrare în instituţie. Pe timpul urmăririi persoana în cauză a lovit cu pumnul parbrizul unui autoturism parcat în zonă. După imobilizare, la controlul corporal şi al bagajelor au fost găsite asupra acestuia următoarele: - un cuţit de bucătărie cu lama de 10 cm, un toporaş cu coada metalică, o teslă cu coada metalică, un patent, o foarfecă, un PET de 2 l tăiat în care se aflau cuie, o sticlă de 0,5 l cu alcool, cu miros specific de ţuică, consumat din el”, se arată într-un comunicat al IJJ Prahova. Tânărul a fost reţinut şi predat Poliţiei, iar acum se află la audieri.

Surse apropiate de anchetă spun că Alexandru Niţulescu consumase băuturi alcoolice, la testul specific rezultând o alcoolemie de 0,45.

În paralel cu ancheta poliţiei cu privire la acest atac, se fac verificări administrative pentru a se stabili cum de a fost posibil ca o persoană străină de şcoală să pătrundă în clădirea instituţiei. În interiorul liceului unde a avut loc atacul se intră doar cu cartelă.

Se pare, spun martorii, că bărbatul ar fi profitat de o intrare în grup a mai multor elevi, dar şi de neatenţia paznincului, şi aşa a reuşit să se strecoare până în faţa cancelariei.

Tichete 2019. Ce români au dreptul la Tichetele de Creșă și Ce valoare au?... Un preot a primit semne de la Maica Domnului, după ce era să moară! Ce ar fi spus Fecioara Maria...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x