Antena Căutare

Detalii șocante într-o școală din Vaslui: ”Profu' de mate vine băut, transpirat și lovește elevii la ore. Un băiat cu probleme de sănătate a fost bătut!”

Într-o școală din comuna Laza, județul Vaslui, un profesor de matematică a instituit teroarea, cel puțin asta susține un părinte, care a decis să-l reclame pe dascăl. 

Într-o școală din comuna Laza, județul Vaslui, un profesor de matematică a instituit teroarea, cel puțin asta susține un părinte, care a decis să-l reclame pe dascăl.

Potrivit publicației locale vremenoua.ro, care o citează pe mama unuia dintre elevii care învață în școala din Laza, profesorul de matematicã Vasile Mocanu, vine la ore bãut si este violent verbal cu elevii, nu își tine lecțiile așa cum ar trebui, este neîngrijit și miroase urât, motiv pentru care copiii sunt nevoiti sã vinã cu parfumuri la scoalã si sã le foloseascã pentru a schimba aerul din clasã.

“Acest profesor de matematicã prezintã un comportament mai ciudat în comparatie cu restul cadrelor didactice. Consumã alcool, vine foarte obosit la ora de matematicã, vine neîngrijit, copiii nu pot suporta mirosul de transpiratie si dau cu spray prin clasã. Un profesor trebuie sã arate impecabil, nu ca un cioban. Elevii nu înteleg nimic la ora lui de matematicã, scrie pe tablã, dar sterge imediat, iar copiii întreabã, dar nu le rãspunde pentru cã este surd. Toate aceste lucruri afecteazã copiii emotional. Mergeti si vorbiti cu toti pãrintii, toti sunt supãrati, iar copiii sunt stresati”, a declarat Mihaela Gheorghe, mama copilului agresat, indignatã de faptul cã acesta este acum foarte speriat.

Cel mai grav incident a avut însã loc ieri, când la ora de la clasa a VIII-a, unul dintre cei mai firavi elevi, care are probleme de sãnãtate serioase, a fost agresat fizic. Cel putin asta sustine Mihaela Gheorghe, mama bãiatului, care este îngrijoratã de consecintele emotionale pe care acest episod le-ar putea avea asupra copilului. Femeia spune cã fiul ei este terorizat de dascãl, fiind speriat din cale afarã de iesirile necontrolate ale profesorului, sentiment de fricã pe care l-ar avea si colegii lui.

Ilie Radu, directorul scolii, a informat Inspectoratul Scolar despre aceste acuzatii, însã este convins cã toate învinuirile sunt exagerate. Cu toate acestea, în momentul de fatã este evaluatã situatia la nivelul unitãtii de învãtãmânt, inclusiv activitatea didacticã de la clasã a profesorului.

Femeia a povestit, potrivit sursei citate, felul în care copilul său a fost lovit de profesor: “Mi-a agresat astãzi bãiatul fizic si verbal. Copilul meu este cel mai firav din clasã, are 30 de kilograme în clasa a VIII-a, 8 diagnostice puse de medici. L-a apucat de vestã si l-a zguduit. Bãiatul s-a speriat si nu a zis nimic, dacã mai zicea ceva, probabil cã îl si lovea. Pe ceilalti elevi i-a agresat verbal, i-a fãcut <<bou>>, <<animal>>. Asa vorbeste un profesor?”, se întreabã Mihaela Gheorghe.

Cazul a ajuns în atenția Inspectoratului Scolar Județean Vaslui.

Fenomen extrem de rar! Ce s-a întâmplat în Mamaia în urma furtunii din largul Mării Negre... Nativii din zodia Berbec vor face impresie bună. Horoscopul zilei, 03 octombrie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x