Antena Căutare

Detalii uluitoare despre fetiţa de 14 ani crescută cu iarbă şi bătaie de propria mamă!

Ce n-au văzut autorităţile, au semnalat sătenii, preotul şi profesorii din sat. La 14 ani, adolescenta parcă s-a oprit din creştere la statura unei fetiţe de clasa întâi. Nici asta n-a atras atenţia autorităţilor şi nici a medicului din sat. Săptămânal, asistenţii sociali s-au mulţumit să viziteze familia şi să o întrebe pe copilă dacă se simte bine acasă. Şi atât. Acum este într-un centru al statului, unde va fi evaluată cât mai curând de medici.

Un primar faţă în faţă cu un sat revoltat. Oamenii simpli au făcut ceea ce autorităţile au amânat timp de 14 ani. Nimănui nu i s-a părut suspect că o adolescentă are statura unei fetiţe de clasa întâi. Vecinii spun că, de foame, copila mânâncă iarbă.

Ca să-i creadă şi autorităţile, sătenii au scris pe Facebook despre caz şi au postat fotografii cu fetiţa în iarbă. Ce n-au văzut asistenţii sociali şi primarul, au observat preotul din sat şi câţiva profesori.

Fetiţa a fost preluată ieri de protecţia copilului, altă instituţie care susţine că a făcut periodic anchete în familia ei, dar a constatat abia acum că este tratată diferit faţă de fraţii ei.

Caz șocant în România. O injecţie cu antibiotic a băgat în comă un bebeluş de cinci luni, la Spitalul din Bârlad... S-a pornit Revoluţia pe Facebook după ce o doamnă a anunţat că vrea să ducă mai multe persoane cu dizabilităţi pe un tra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x