Antena Căutare

Detectiv de plastic celebru, de la National Geographic, la o conferință pentru profesorii din România

Ce legătură are plasticul cu educația? Ei bine, un detectiv de plastic de renume mondial vine, în premieră pentru țara noastră, la ediția din acest an a conferinței anuale ”National Geographic Learning Day” să le prezinte profesorilor din România rezultatele cercetărilor sale științifice despre deșeurile din plastic și mediul marin. Dr. Imogen Napper le vorbește profesorilor despre conceptul NGL care susține studiul limbii engleze prin formarea unei atitudini pozitive a elevilor față de planetă și de mediul înconjurător.

Detectiv de plastic celebru, de la National Geographic, la o conferință pentru profesorii din România
Detectiv de plastic celebru, de la National Geographic, la o conferință pentru profesorii din România

Conferința are loc online, joi, 21 Octombrie 2021, începând cu ora 18:00 și este organizată de Fischer International și Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, în parteneriat cu prestigioasa editură National Geographic Learning.

Participarea este gratuită și se acordă certificat de participare.

”Păstrând tradiția de a aduce specialiști de top în predarea limbii engleze, conferința din acest an îmbină o abordare complexă a actului didactic, punând accent atât pe predarea limbii engleze cât și pe abordarea holistică a elevului, prin crearea unei relații durabile între elev și profesor în care cursanții nu doar învață, ci și deprind și abilități care le cultivă încrederea în sine și o mentalitate pozitivă”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Printre speakerii acestei ediții se numără și Katherine Stannett, autoare cu peste douăzeci de ani de experiență în redactarea materialelor de învățare a limbii engleze, care va avea o prezentare despre abordarea holistică a elevului și Liana Fitzgerald, Sefa Departamentului de Engleză de la Liceul Internațional de Informatică din București, care va avea o prezentare despre implementarea învățării bazate pe proiecte, o combinație între Project Based Learning și conceptul de învățare integrată a conținutului și a limbii.

National Geographic Learning este una dintre cele mai prestigioase edituri internaționale, specializate în producerea materialelor ELT/EFL/ESL. Editura americană este parte din Cengage Learning, materialele sale educaționale și de instruire fiind nominalizate printre cele mai bune programe educaționale din întreaga lume.

Detalii și înscrieri pe www.cartiengleza.ro sau accesând link-ul de mai jos: https://bit.ly/3mKGbxd

(P) Cele mai importante turnee de tenis ale finalului de an. Unul dintre ele se dispută în România... "La Civil", thrillerul neo realist al anului 2021, pe ecrane. Antena PLAY susține producțiile românești...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x