Antena Căutare

Adrian Nastase se afla inca internat in Spitalul Penitenciarului Jilava

Detinutul Adrian Nastase n-a vazut inca o celula de inchisoare. Este in continuare pacient la Spitalul Penitenciar Jilava, unde beneficiaza de conditii ca intr-o clinica medicala privata. Ii lipseste doar libertatea!

Adrian Nastase este un detinut de la Jilava care n-a vazut pana acum o celula adevarata din interior. El a stat internat ba la terapie intensiva, ba in salon, alaturi de un alt detinut.

Adrian Nastase are dreptul sa ia masa de trei ori pe zi la cantina. Aici bucatarii pregastesc in fiecare zi cinci meniuri diferite pentru afectiunile bolanvilor. Fostul premier are in meniu tocanita de legume, carne de vita, lapte cu gris, iar dimineata ceai, paine si margarina.

In afara spitalului exista un spatiu de plimbare si un magazin, de unde fostul premier poate face cumparaturi de pana in 350 de lei pe saptamna. Poate alege intre produse de igiena, diferite alimente si chiar jucarii.

Cand va fi mutat intr-o celula normala, va putea imparti camera chiar si cu 24 de detinuti, iar conditiile sunt mult mai proaste.

Adrian Nastase este incarcerat de aproape o luna si jumatate. Dupa 8 luni de detentie poate cere eliberarea pentru buna purtare.

FOTO: Intact Images

Tragedie pe Autostrada Soarelui! O masina in care se aflau doi pasageri a fost strivita de un tir... Pericolele din Centrul Vechi al Capitalei! Multe cladiri se pot prabusi in orice clipa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x