Antena Căutare

Deținutul care a evadat de la Jilava, prins de polițiști! Iată unde se ascunsese!

Bărbatul care a evadat miercuri din Penitenciarul Jilava a fost prins de polițiștii din Călărași, într-un parc din oraș. 

Bărbatul care a evadat miercuri din Penitenciarul Jilava a fost prins de polițiștii din Călărași, într-un parc din oraș.

Acesta a fost dus la Penitenciarul Slobozia de unde urmează, în cursul zilei de duminică, să fie transferat la Jilava, informează Mediafax.

Reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au transmis că bărbatul, condamnat definitiv la o sentință de 10 ani de închisoare pentru tâlhărie din care executase deja cinci ani, a fost prins de către agenții de la Inspectoratul de Poliție Călărași într-un parc din oraș, în jurul orei 03.30.

Deținutul nu a opus rezistență și a fost dus la Penitenciarul Slobozia, de unde urmează să fie transferat, în cursul zilei de duminică, la Penitenciarul Jilava, pentru a-și ispăși restul pedepsei.

Bărbatul va primi, cel mai probabil, o pedeapsă pentru evadare, care nu se contopește cu cea actuală, el mai având un an până la posibilitatea cererii eliberării condiționate.

Deținutul a fugit din penitenciarul Jilava în noaptea de miercuri spre joi, deşi gardienii închisorii au tras focuri de avertisment ca să-l oprească.

Oricine trebuie să știe asta! Ce se întâmplă dacă dormi cu pisica în pat ori în cameră! Atenție, efectele sunt nebănuite... Vești excelente pentru acești români! În ce condiții pot beneficia de mai multe zile de concediu de odihnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x