Antena Căutare

Deva: Copii agresati la gradinita!

Ceea ce parea una dintre cele mai bune gradinite din Deva s-a dovedit a fi un cosmar pentru copiii care au ajuns acolo. Dupa cateva luni de "educatie", parintii au aflat de tratamentul aplicat copiilor lor si au iesit in strada. Ei reclama ca la gradinita copiii neascultatori ar fi legati cu banda de scotch si unii dintre ei chiar ar fi fost agresati. Totul, pentru "numai" 600 de lei pe luna.

Program cu predare intensiva in limba engleza, personal calificat si cele mai bune conditii pentru cei mici - aceasta era oferta cu care au fost ademeniti multi parinti din Deva.

Multi insa si-au schimbat complet parerea: copiii ar veni flamanzi acasa dupa o zi la gradinita, iar cei mai multi n-au invatat inca nici macar un cuvant in engleza. Mai mult, unii copii s-au plans ca au fost legati cu banda de scoci la gura, iar altii chiar ca au fost loviti.

Dupa ce mai multi parinti au protestat, directoarea gradinitei a hotarat sa traga obloanele si sa-i trimita pe copii acasa, motivand ca "gradinita intra in reorganizare".

Din acel moment insa directoarea nu a mai fost de gasit sub nici o forma. Parintii sunt hotarati acum sa depuna plangeri la Politie si la Oficiul pentru Protectia Consumatorului.

Baia Mare: Apel umanitar pentru o fetita nou-nascuta... Precizie stiintifica: Romania scapa de norul vulcanic azi, la ora 21...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x