Antena Căutare

Deva: Credinta a ajuns in scoli, la propriu! O noua Biserica a fost ridicata pe locul terenului de sport al elevilor

Situatie tensionata intr-un cartier din Deva. Peste noapte, pe terenul de joaca al unei scoli a rasarit o biserica. Fara acordul locuitorilor, pe care constructia i-a lasat fara cuvinte.

Surprinzator si de neinteles este faptul ca exista un alt lacas de cult la cateva sute de metri distanta. Oamenii se gandesc, cu groaza, cum vor fi treziti in zori de zgomotul clopotelor. Dar si la elevii care nu vor mai avea unde sa-si tina orele de sport sau sa se joace in pauze.

"Biserica va fi inchinata Sfantului Ierarh Spiridon si e o necesitate in zona. unde nu e biserica pentru nevoile spirituale ale credinciosilor" apune Gabriel Miricescu, purtatorul de cuvant al Episcopiei Devei si a Huedoarei.

Locuitorii insa nu sunt de aceeasi parere, insa Episcopia a obtinut deja aviz de constructie pe terenul respectiv de la Ministerul Invatamantului.

Controversa continua, dar proiectul va fi insa dus la bun sfarsit. Iar capetele bisericesti promit ca nu vor stanjeni in niciun fel orele elevilor. Iar clopotele de biserica, nici ele nu vor bate prea tare.

Fostul director al “Clujana”, gasit mort. Era acuzat de delapidare... UPDATE! Judecatoarea Curtii de Apel Bucuresti, acuzata ca ar fi luat mita un milion de euro, a fost retinuta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x