Deva: Peste doua kilograme de aur si 99 de ceasuri, furate dintr-un magazin de bijuterii

Politistii din Deva cauta cel putin doua persoane care au intrat prin tavanul unui complex comercial in interiorul unui magazin care vinde bijuterii si au furat 2,2 kilograme de aur si 99 de ceasuri de mana de diferite marci, la o prima evaluare valoarea pagubei fiind de 284.000 de lei, anunta Mediafax.

"Persoane necunoscute au patruns prin efractie, decupand o bucata din plafonul structurii metalice a supermarketului si o bucata din tavanul fals al spatiului unde se afla un magazin de bijuterii, de unde au sustras cantitatea de 2,2 kilograme de aur si 99 de ceasuri de mana de diferite marci"


Potrivit acestuia, dupa inventariere, societatea comerciala va pune la dispozitia politistilor "caracteristicile bunurilor sustrase".

"In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat. Politistii analizeaza imaginile surprinse de camerele de supraveghere si celelalte probe prelevate si fac cercetari in vederea identificarii autorilor si a recuperarii prejudiciului. Exista deja un cerc de supecti", a mai spus Bogdan Nitu.

Anchetatorii sustin ca probele indica faptul ca au fost cel putin doi hoti, iar din imaginile de pe camerele de supraveghere se observa ca acestia purtau cagule.

sursa: Hotnews

Ultimele știri