Antena Căutare

Dezapezire cu victime: O femeie a fost omorata de un utilaj, iar un tanar a fost grav ranit

Un tanar de 23 de ani din judetul Bacau a fost la un pas sa-si piarda viata in timp ce incerca sa salveze alte suflete. Tanarul ajuta la deszapezirea unor drumuri comunale, ingropate sub nametii formati in ultimele zile, cand un utilaj scapat de sub control l-a lovit in plin. A cazut, inconstient, in zapada, iar colegii sai au chemat ajutoare. O femeie a murit, insa, dupa ce a fost strivita de utilaj de deszapezire.

Salvarea a venit pe calea aerului pentru tanarul de 23 de ani. Nametii inalti de peste un metru au facut imposibila interventia ambulantei, asa ca a fost nevoie de ajutorul unui elicopter SMURD pentru ca barbatul sa fie transprotat la timp la spital. Medicii l-au urcat, apoi, intr-o autospeciala si l-au dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iasi.

“Este stabil, insa are mai multe plagi la nivel epicranian. o fractura de mandibula. Este stabil tensional si va fi evaluat in unitatea primire urgente, avand nevoie de interventie de tip neurochirurgie si chirurgie maxilo-faciala”, a declarat Diana Cimpoesu, medic coordinator SMURD Iasi..

Tot in judetul Bacau, o femeie de 45 de ani si-a pierdut viata sub greutatea unui alt utilaj de deszapezire. Era acoperita de omat, asa ca soferul nu a avut nicio sansa sa o vada.

Omul si-a sunat imediat superiorii, care au chemat, la randul lor, ajutoare. Trupul neinsufletit al femeii a fost preluat de o echipa de la Serviciul de Medicina Legala din Bacau si transportat la morga spitalului judetean din oras.

Medicii si politistii incearca acum sa o identifice pe femeie si sa stabileasca daca a fost omorata de utilajul de deszapezire sau daca era deja moarta in momentul in care a fost lovita.

Totul pentru nunta de vis, cu un buget de criza!... Localnicii unor comune buzoiene, scapati de zapada, dupa trei zile de izolare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x