Antena Căutare

Dezastru in scoli

Doar 60% din scolile din Gorj au primit, pana acum, autorizatie sanitara. Daca unele unitati fac demersuri pentru obtinerea autorizatiilor, altele risca sa nu poata obtine actele necesare functionarii. In plus, si locurile la gadinite sunt limitate si multi parinti sunt nevoiti sa amane inscrierea copiilor la unitatile de invatamant.

Trei saptamani mai au la dispozitie scolile pentru a rezolva neregulile cu privire la conditiile de functionare. Cele mai mari probleme sunt in unitatile de invatamant din mediul rural.

La nivelul judetului Gorj, jumatate din cladiri nu aveau autorizatie sanitara pentru ca nici nu se ceruse o astfel de autiorizatie. Inspectoratul Scolar Judetean si Directia de sanatate publica Gorj au inceput deja controalele in unitatile scolare.

Si locurile la gradinite sunt limitate pentru noul an scolar, desi reprezentantii primariei sustin ca anul acesta nu vor fi probleme. In municipiul Tg Jiu, de exemplu, s-a luat in calcul suplimentarea locurilor pentru construirea mai multor unitati scolare, insa din cauza crizei proiectele au fost sistate.

Jumatate dintre scolile din Gorj nu au autorizatie sanitara... DNA: Noi acuzatii de santaj aduse lui Dan Diaconescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x