Antena Căutare

Dezastru în Vaslui! Mașini luate de ape, curți și case inundate! Imagini tulburătoare!

Este dezastru în Vaslui! O ploaie torențială de aproximativ o jumătate de oră a făcut prăpăd în localitatea Pribești, situată la granița cu județul Iași, după ce apele de pe versanți au măturat totul în cale. Câteva mașini au fost luate de ape, iar mai multe case și curți au fost inundate. 

Este dezastru în Vaslui! O ploaie torențială de aproximativ o jumătate de oră a făcut prăpăd în localitatea Pribești, situată la granița cu județul Iași, după ce apele de pe versanți au măturat totul în cale. Câteva mașini au fost luate de ape, iar mai multe case și curți au fost inundate.

Un bilanț provizoriu al echipajelor de salvare indică 40 de curți și cel puțin 15 locuințe inundate, în care puhoaiele au lăsat în urmă aluviuni în case, chiar și de un metru.

O bătrână imobilizată la pat a fost evacuată de autorități cu ajutorul unei bărci, iar o mașină a fost luată de șuvoiae și aruncată într-un cap de pod.

Autoritățile din județul Vaslui intervin pentru scoaterea mâlului din cele 15 locuințe afectate în Pribești, prin care au trecut puhoaiele, adunate de pe dealurile din zonă.

„În prezent, se intervine cu patru echipaje de pompieri, precum și cu utilaje ale Primăriei Codăești. Situația este în dinamică astfel încât bilanțul inundațiilor s-ar putea modifica”, a declarat, sâmbătă, pentru Libertatea purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Pe lângă cele 15 locuințe afectate, apele au mai măturat și curțile a 40 de gospodării, fiind distruși și peste o sută de metri de garduri.

Un pod de opt metri a fost afectat, la fel ca și porțiuni importante de drumuri comunale, în unele zone asfaltul fiind smuls efectiv de puhoaie.

Se fac angajări la stat, cu salarii de 5.000 de euro! Ce locuri de muncă sunt disponibile... Un elev dat dispărut în Timișoara a fost găsit mort! Unde l-au descoperit oamenii legii. Atenție, imagini tulburătoare! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x