Antena Căutare

Dezastru pentru milioane de români! Cine are centrală de apartament va plăti o taxă uriașă!

Autorităţile readuc în discuţie taxarea proprietarilor care şi-au instalat o centrală termică individuală de apartament.

Autorităţile readuc în discuţie taxarea proprietarilor care şi-au instalat o centrală termică individuală de apartament. Oficialii spun că s-a majorat foarte mult numărul centralelor de apartament, iar ele cresc emisiile de dioxid de carbon.

Viorel Alicuş, director general în cadrul Autorităţii Naţionale de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE), susţine că instituţia a făcut o verificare privind evoluţia numărului de centrale termice individuale în ultimii 3 ani în România. „Capacitatea acestor centrale a crescut de la 3.400 MW la 5.500 MW, în doar 3 ani, din 2015 în 2017”, a declarat Alicuş, în cadrul unor dezbateri în Parlament, scrie profit.ro.

Oficialul ANRE susţine că problema este că această concentrare de centrale e crescută mai mult în zonele urbane, iar efectul acestei aglomerări este creşterea de emisii de dioxid de carbon. În acest sens, el readuce în discuţie o idee mai veche, de a taxa proprietarii centralelor de apartament.

A ales să moară în ziua în care a divorțat! Un tânăr de 27 de ani și-a pierdut viața după ce a intrat cu mașina în stâlp... Profețiile lui Nostradamus vizează viitorul apropiat: "Următorii cinci ani sunt importanți. Nimeni nu va scăpa!&quo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x