Antena Căutare

Dezastru! Declarația șocantă a unui bărbat din Constanța: „Băgam degetele, îmi era milă să intru, plângeau...”

Lovitură cruntă pentru români, chiar în prag de toamnă! Specialiștii avertizează că vom scoate tot mai mulți bani din buzunare, dacă vrem să consumăm legume, să facem murături, zacuscă sau alte preparate tradiționale.

Lovitură cruntă pentru români, chiar în prag de toamnă! Specialiștii avertizează că vom scoate tot mai mulți bani din buzunare, dacă vrem să consumăm legume, să facem murături, zacuscă sau alte preparate tradiționale.

Temperaturile ridicate, neobişnuite pentru finalul lui august şi începutul lui septembrie, le dau mari bătăi de cap agricultorilor!

Producătorii din judeţul Constanţa sunt disperaţi. Oamenii spun că soarele puternic şi seceta au distrus legumele. Iar pe cele pe care au apucat să le salveze trebuie să le vândă la preţuri mult mai mari.

La Nisipari, în Constanţa, susţine Ion Iacobescu, mai bine de jumătate din producţia de ardei va rămâne pe câmp, după temperaturile caniculare din ultimele luni.

Agricultorii care au câmpuri întregi distruse pot primi despăgubiri de la stat, dar trebuie să ceară autorităţilor locale comisii de anchetă care să constate pagubele.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pentru a nu-şi pierde în totalitate recolta, agricultorul a udat legumele toată vara cu apă din două puţuri.

Un kilogram de ardei kapia şi gogoşar pleacă de la agricultori cu șase lei. În piaţă, preţurile ar putea fi mult mai mari.

În astfel de situaţii, cumpărătorii spun că sunt mai avantajaţi cu murăturile gata ambalate din supermarketuri decât cu cele puse cu mâna lor.

A fost cutremur în România, într-o zonă neobișnuită. Este al treilea seism înregistrat în ultimele 48 de ore... Lege nouă! Cum pot românii condamnați să scape de închisoare! Totul depinde de copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x