Antena Căutare

Dezvăluire CUTREMURĂTOARE despre băiatul ȘOFERULUI de microbuz! Mărturisire ȘOCANTĂ în direct la tv!

Fiul lui Petru Zălar, șoferul de 38 de ani, care a intrat cu o camionetă plină cu alte opt persoane într-un tir, și-a văzut tatăl murind în timp ce-l privea live pe Facebook. Soția lui, însă, nu era pe rețeaua de socializare la momentul în care soțul ei făcea live, în timp ce îi conducea pe toți cei aflați îm microbuz spre pierire.

Femeia se afla la magazin în acel moment, magazin ce aparţine familiei. Rudele au fost cele care au anunţat de tragedia care a avut loc, potrivit declaraţiilor cumnatei şoferului, la „Acces Direct”.

„Da, uite aşa ne uitam la ei. Am văzut şi când au zis ioi, vai, gata. Şi-am zis gata, au făcut accident. Noi am ştiut imediat. Şi nu a durat mult şi a sunat Olimpiu pe copilul lui. Şi a zis dacă tati a fost la volan, că el mai dădea maşina şi la şoferi ca să vină acasă. Şi copilul a zis da, tati a fost la volan. Atunci tată-tu a murit, că a avut accident”, a spus femeia, potrivit Spynews.ro.

De la temperaturi de VARĂ, la descărcări electrice şi ploi! Cum va fi vremea la sfârşitul săptămânii... AU APĂRUT! Acestea sunt primele imagini cu jefuitorii băncii din Baia Mare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x