Căutare Live

Dezvăluirea momentului, în dosarul Caracal! „Se vrea îngroparea definitivă a cazului!” Unde s-ar afla acum mașina pe care Dincă a folosit-o în ambele răpiri

Acuzații grave, în dosarul Caracal. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu mașina pe care Gheorghe Dincă a folosit-o când le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Dezvăluirea momentului, în dosarul Caracal! „Se vrea îngroparea definitivă a cazului!” Unde s-ar afla acum mașina pe care Dincă a folosit-o în ambele răpiri

Jurnalistul Ovidiu Zară a anunțat, pe pagina sa de Facebook că mașina lui Gheroghe Dincă ar fi scoasă la licitație de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

„BOMBĂ!!!
Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde la licitație mașina Renault Megane folosită de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu !!!!
Culmea, autoturismul se află indisponibilizat în județul Olt, la Poliția din Drăgănești.
ANABI a refuzat să îmi spună de la cine a fost indisponibilizat autoturismul.
Însă rechizitoriul confirmă că este același autoturism folosit de Dincă la răpirea celor două copile.
Este din ce în ce mai clar că se vrea îngroparea definitivă a cazului dacă se dorește vânzarea pe ascuns a mașinii lui Dincă înainte de finalizarea procesului penal”
, ascris Ovidiu Zară, pe Facebook.

În anunțul postat pe site-ul ANABI se precizează că prețul de pornire este de 1.033 lei și că autoturismul este nefuncțional, interiorul mașinii fiind „demontat și deteriorat”.

Detalii scandaloase din dosarul Caracal, publicate de familia Alexandrei Măceșanu

Familia Alexandrei Măceșanu a răbufnit! Ce conține rechizitoriul prin care Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată: „Asta au înaintat procurorii judecătorului! Veți realiza batjocura la adresa Alexandrei printr-o anchetă penibilă și „probe” de tot râsul!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre adolescentele pe care Gheorghe Dincă este acuzat că le-ar fi răpit și ucis, a postat, pe pagina sa de Facebook, câteva pasaje din rechizitoriul întocmit de procurori în cazul Caracal.

Familia Alexandrei Măceșanu numește rechizitoriul „o mascaradă fără limite”. Mai multe detalii, puteți citi AICI.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Modificări în Codul Penal! Care dintre deținuți vor avea interzis la liberare condiționată și la cât crește pedeapsa pen...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri