Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Dezvăluirea momentului, în dosarul Caracal! „Se vrea îngroparea definitivă a cazului!” Unde s-ar afla acum mașina pe care Dincă a folosit-o în ambele răpiri

Acuzații grave, în dosarul Caracal. Ce s-ar fi întâmplat, de fapt, cu mașina pe care Gheorghe Dincă a folosit-o când le-a răpit pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

Dezvăluirea momentului, în dosarul Caracal! „Se vrea îngroparea definitivă a cazului!” Unde s-ar afla acum mașina pe care Dincă a folosit-o în ambele răpiri

Jurnalistul Ovidiu Zară a anunțat, pe pagina sa de Facebook că mașina lui Gheroghe Dincă ar fi scoasă la licitație de Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI).

„BOMBĂ!!!
Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate (ANABI) vinde la licitație mașina Renault Megane folosită de Gheorghe Dincă la răpirea Alexandrei Măceșanu și Luizei Melencu !!!!
Culmea, autoturismul se află indisponibilizat în județul Olt, la Poliția din Drăgănești.
ANABI a refuzat să îmi spună de la cine a fost indisponibilizat autoturismul.
Însă rechizitoriul confirmă că este același autoturism folosit de Dincă la răpirea celor două copile.
Este din ce în ce mai clar că se vrea îngroparea definitivă a cazului dacă se dorește vânzarea pe ascuns a mașinii lui Dincă înainte de finalizarea procesului penal”
, ascris Ovidiu Zară, pe Facebook.

În anunțul postat pe site-ul ANABI se precizează că prețul de pornire este de 1.033 lei și că autoturismul este nefuncțional, interiorul mașinii fiind „demontat și deteriorat”.

Detalii scandaloase din dosarul Caracal, publicate de familia Alexandrei Măceșanu

Familia Alexandrei Măceșanu a răbufnit! Ce conține rechizitoriul prin care Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată: „Asta au înaintat procurorii judecătorului! Veți realiza batjocura la adresa Alexandrei printr-o anchetă penibilă și „probe” de tot râsul!”

Alexandru Cumpănașu, unchiul uneia dintre adolescentele pe care Gheorghe Dincă este acuzat că le-ar fi răpit și ucis, a postat, pe pagina sa de Facebook, câteva pasaje din rechizitoriul întocmit de procurori în cazul Caracal.

Familia Alexandrei Măceșanu numește rechizitoriul „o mascaradă fără limite”. Mai multe detalii, puteți citi AICI.

Recomandari