Antena Căutare

Dezvăluirile bodyguardului lui Andrew Tate. Ce spune cel care le-a păzit spatele fraților britanici „Au înțeles greșit realitatea”

Recent, într-un interviu acordat BBC, Bogdan Stancu, șeful de securitate al fraților Andrew Tate și Tristan Tate, a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre activitățile celor doi frați. Ce spune despre femeile care au trcut pragul vilei din București a celor doi britanici.

colaj foto cu andrew tate si tristan tate imbracati in negru in timp ce erau dusi de politie in sala de judecată Galerie
Bogdan Stancu a declarat într-un interviu pentru BBC că multe dintre femeile care au petrecut timp cu frații Tate aveau sub 25 de ani. | Hepta

Bogdan Stancu, care este un fost soldat din forțele speciale și acum conduce firma privată de securitate, a afirmat că peste 100 de femei au intrat în complexul celor doi frați din București, majoritatea dintre ele având sub 25 de ani. Andrew Tate și Tristan Tate au ajuns în fața judecătorilor din România, care au decis ca cei doi britanici să rămână închiși.

Bogdan Stancu, bodyguardul fraților Andrew Tate și Tristan Tate, declarații despre cum era viața milionarilor britanici înconjurați de femei tinere

Cazul a pus în lumină momente din interiorul casei lor din București și modul în care femeile au fost tratate acolo. Între timp, averea fraților britanici a fost confiscată.

El a spus că aceste femei "au înțeles greșit realitatea" vieții cu Andrew Tate și s-au gândit că ar putea deveni "următoarea lui soție". Bogdan Stancu a afirmat pentru BBC că, atunci când aceste femei au realizat realitatea, au devenit ușor inamici și au făcut declarații la poliție. În plus, el a afirmat că cheltuielile acestor femei au fost plătite de Andrew Tate.

Cu toate acestea, Stancu a declarat că nu l-a văzut niciodată pe fostul campion de kick-boxing să se comporte agresiv în complexul său din România și că nu i s-a cerut niciodată să oprească pe cineva să părăsească proprietatea. El a afirmat că "nu își pune niciodată îndoiala în Andrew" și că consideră că este bine ca poliția să investigheze aceste acuzații. Stancu a subliniat că, dacă frații Tate sunt găsiți vinovați și condamnați, trebuie să răspundă pentru crimele lor.

Citește și: Ce spune mama fraților Tate despre problemele cu legea ale fiilor ei. Eileen Tate i-a crescut singură pe cei doi băieți

Bogdan Stancu spune că personalitatea publică a șefului său este opusă caracterului real. Dar propriile sale opinii despre modele, iubite și alte femei din casa fraților Tate sunt revelatoare.

"Unele dintre fete au înțeles greșit realitatea și au crezut că vor fi următoarea sa soție", a spus el. "Când au realizat realitatea, este ușor să te transformi dintr-un prieten într-un inamic și să faci o declarație la poliție." Nesiguranța lui Bogdan Stancu în ceea ce privește femeile care îl acuză pe Andrew Tate este în contrast acut cu loialitatea pe care o simte față de angajatorul său, notează BBC.

"Nu mă îndoiesc niciodată de Andrew", a spus el. Iar ca unul dintre cei mai importanți angajați ai milionarului, explicația sa pentru a pune sub semnul întrebării mărturiile acuzatoarelor lui Tate este la fel de izbitoare pentru public: "Sunt tinere și fără minte", a spus el.

Citește și: Primele declarații ale avocatului fraților Tate după ce au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Ce spune acesta

Bogdan Stancu susține că poliția trebuie să verifice cu atenție declarațiile grave, iar dacă se confirmă, frații Tate "Trebuie să plătească pentru infracțiunile lor"

Dar, a adăugat el, e corect ca poliția să investigheze aceste acuzații grave și că, dacă frații Tate sunt în cele din urmă acuzați și condamnați, trebuie să plătească pentru infracțiunile lor.

El a oferit de asemenea asupra temerilor lui Andrew Tate, spunând că șeful său credea că "cineva voia să-l rănească". Nu era clar de unde credea el Tate că amenințarea venea, a mai spus.

Întrebat dacă aceste preocupări se pot încadra drept "paranoia", șeful de securitate a spus: "Nu aș spune 'paranoic', dar ceva similar poate. El voia să aibă o viață normală și nu a putut - poate este normal să fii puțin mai paranoic."

Stancu a spus că vedeta de pe rețelele sociale poate fi și impulsivă atunci când călătorește în străinătate, schimbându-și programul la un moment dat, și zburând către destinații diferite la o clipă de avertisment.

"[Echipa de securitate] a rămas în interiorul hotelului cu bagajul încuiat și fără a-și schimba hainele," a spus el, "pentru că știam că orice s-ar putea întâmpla". El a confirmat de asemenea că atât Andrew Tate cât și fratele său Tristan au mai mulți copii care trăiesc în România, spunând că uneori mergeau să-i viziteze. Investigatorii au extins anchetele lor în ultima săptămână.

Citește și: Cine este și cum arată sora fraților Tate. Andrew (Cobra) și Tristan au recunoscut că nu au mai vorbit de ani buni. Care e motivul

Sfântul Antonie cel Mare 2023. Rugăciunea pe care trebuie să o spui pentru a fi ocrotit la sărbătoarea de azi... A murit „cea mai bătrână persoană din lume”. Cine era Lucile Randon și care era secretul longevității ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x