Antena Căutare

Diaconescu vrea sa conteste in instanta decizia Guvernului de a anula licitatia Oltchim

Dan Diaconescu a declarat, luni seara, ca planuieste sa conteste in instanta decizia Guvernului de a nu semna contractul pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni la Oltchim. De asemenea, afaceristul va face o plangere penala impotriva lui Victor Ponta si a sefului OPSPI, Remus Oprescu.

"Ne pregatim sa contestam in instanta decizia Guvernului de a anula licitatia. Este o incalcare grosolana a oricarui fel de regului, a oricarui fel de cutume. Noi aveam termen pana la ora 23.59 minute sa incheiem contractul" , a declarat Diaconescu, la iesirea de la Ministerul Economiei.

Afaceristul a precizat ca marti dimineata va depune plangerile si contestatia, adaugand ca termenul stabilit de Guvern pentru semnarea contractului a fost impus ilegal.

"Au calcat in picioare inclusiv oferta noastra", a mai spus Diaconescu.

Legea urbanismului s-ar putea modifica din nou. Vezi ce schimbari presupune!... Cutremur de 4,2 grade Richter, in Vrancea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x