Live acumChefi la cuţite
Prime Time 20:30Chefi la cuţite

Dialog uimitor după un grav accident rutier: "- Nu aţi mai putut evita impactul? - Nu am putut. Nu vezi că am încercat?" Video

Un moldovean a provocat un grav accident rutier în judeţul Buzău. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două vehicule. În urma impactului, trei oameni au fost răniţi, notează publika.md.

Un moldovean a provocat un grav accident rutier în judeţul Buzău. Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu alte două vehicule. În urma impactului, trei oameni au fost răniţi, notează publika.md.

Cele două maşini lovite erau conduse de un vasluian de 30 de ani şi un bărbat de 38 de ani din Buzău. Ei au încercat să evite impactului, dar fără rezultate.

După impact, șoferii s-au pus pe dialogat despre ce s-a întâmplat și care au fost cauzele care au dus la incidentul care le-ar fi putut pune viața în pericol.

"- Se întâmplă în două secunde. Atât.
- Viteză? Nu aţi mai putut evita impactul?
- Nu am putut. Nu vezi că am încercat?"

În urma accidentului, traficul în zonă a fost sistat pentru câteva ore. Poliţiştii au deschis un dosar penal în acest caz şi continuă investigaţiile pentru elucidarea tuturor circumstanţelor.

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro