Căutare Live

Diana Dumitrescu, copleșită de reacțiile internauților după debutul emisiunii Mireasa: ”Habar n-aveți ce emoții am!”

Diana Dumitrescu, gazda emisiunii Mireasa, s-a arătat copleșită de numeroasele reacții pozitive primite după debutul reality-show-ului de la Antena 1.

Diana Dumitrescu, copleșită de reacțiile internauților după debutul emisiunii Mireasa: ”Habar n-aveți ce emoții am!”

Diana Dumitrescu se bucură de succes după lansarea emisiunii Mireasa de la Antena 1, iar în urmă cu puțin timp a făcut public un mesaj inedit.

A început emisiunea Mireasa, prezentată de Diana Dumitrescu. Regulile showului matrimonial

”Mulțumesc tuturor pentru susținere! Habar n-aveți ce emoții am! Totul este nou pentru mine, dar sper să fac față și să fiu pe placul vostru! Vă îmbrățișez și vă mulțumesc mult pentru susținere! Nu uitați să vă votați favoriții! #statiacasa”, a scris ea în dreptul unei fotografii.

Diana Dumitrescu a dat din casă. Ce se va întâmpla la ”Mireasa”: ”Va fi o emisiune concurs, vor avea multe provocări!”

De asemenea, numeroși internauți au apreciat felul în care s-a descurcat în emisiune: ”Parcă ești de o viață în acest format! Te descurci super bine! Mult succes”/ ”Ești superbă, îmi place mult!”, au fost doar câteva dintre reacțiile internauților.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cine este persoana care a infectat cu noul coronavirus 50 de cadre medicale. Medicul Streinu-Cercel: ”Era de așteptat. E...
Parteneri
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa. Unde te poți distra iarna aceasta
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa sunt deja deschise și gata să-și primească vizitatorii. În ciuda pandemiei de COVID-19, multe orașe mari au decis să-și deschidă porțile pentru cei dornici să experimenteze magia sărbătorilor de iarnă. Deși vor exista restricții de participare, oamenii sunt așteptați în număr cât mai mare.
Catine.ro
Ultimele știri