Antena Căutare

Diavolul i-a luat mințile! Un preot ameninţat cu divorţul şi-a pus capăt zilelor într-o comună din Dolj

Moartea unui preot şochează o comunitate întreagă din Dolj. Slujitorului Domnului a comis cel mai grav păcat. Şi-a luat viaţa.

Moartea unui preot şochează o comunitate întreagă din Dolj. Slujitorului Domnului a comis cel mai grav păcat. Şi-a luat viaţa.

Nu era o fire slabă. Era un bărbat în toată puterea cuvântului. Chiar era în stare să-i înveţe pe alţii să nu facă rău. Şi-a făcut el singur. Nu ar fi putut trece peste despărţirea de familie. În scrisoarea de adio, lungă de 6 pagini, preotul şi-a cerut iertare de la soţie, de la cei doi copii şi de la apropiaţi. Ultimele lui gânduri s-au îndreptat către Dumnezeu.

Era preot, dar avea o fire foarte sensibilă. Un om care gândea ce făcea, era alături de oameni în permanenţă, era un om mereu vesel. Vestea este tulburătoare pentru oamenii din Ostroveni. Părintele Silviu Neagu era un exemplu pentru enoriaşi. În predicile sale, îi îndemna să preţuiască viaţa şi să nu le lase niciodată doborâţi.

În ultimele zile de viaţă a fi încercat o ultimă şansă. Apropiaţii spun că a fost plecat o săptămână la Craiova, să se împace cu soţia. Dar s-a întors în casa părintească fără nicio speranţă. Un dascăl l-a găsit fără suflare. L-a căutat acasă, după ce, vreme de trei zile, nimeni nu-l mai văzuse pe părinte. Nici prin sat, nici la biserică.

Toată lumea ţinea la el. Deşi pare foarte clar că a fost o sinucidere, poliţiştii sunt obligaţi să continue cercetările.

În cauză, a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzută de articolul 192 cod penal şi anume ucidere din culpă.

Preotul avea 40 e ani şi slujea de 14 ani. Superiorii urmau să discute dacă mai are voie să rămână în hramul bisericii după divorţ. Sinuciderea este considerată cel mai mare păcat, în canoanele bisericeşti. Astfel că, cel mai probabil, la înmormântare nici un preot nu va sluji.

Vești extraordinare date chiar de Ministrul Educației! Liviu Pop susţine că în 2018 educaţia va avea cel mai mare buget ... Angajaţii part-time, sărăciţi de noua lege! Soluţia, în cazul lor, stă tot în mâinile angajatorilor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x