Antena Căutare

DIICOT confirmă moartea Alexandrei Măceșanu! Gheorghe Dincă, urmărit penal și pentru omor calificat 

DIICOT confirmă, într-un comunicat transmis sâmbătă, moartea Alexandrei Măceșanu, după ce, în urma analizelor de la laborator realizate de INML, a rezultat ”profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela”. 

DIICOT confirmă, într-un comunicat transmis sâmbătă, moartea Alexandrei Măceșanu, după ce, în urma analizelor de la laborator realizate de INML, a rezultat ”profilul genetic al unei SINGURE persoane, respectiv Măceșanu Alexandra Mihaela”.

”Precizăm că, în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv Măceşanu Alexandra Mihaela, concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei. Concluzia ne-a fost comunicată aseară, 2 august, de către reprezentanţi ai INML, urmând ca astăzi să ne fie transmis şi raportul specialiştilor conţinând aceleaşi date”, informează DIICOT, printr-un comunicat de presă.

Concluzia expertizei nu este o informaţie confidenţială în cadrul urmăririi penale, ci este o informaţie de interes public, care trebuia comunicată familiei Alexandrei, care a fost de îndată anunţată, ”din respect şi compasiune faţă de suferinţa pe care o resimte, având in vedere şi solicitarea acesteia in acelaşi sens, respectiv de a nu lua cunoştinţă din alte surse de informare”.

”În raport de această concluzie, urmărirea penală continuă cu certitudine, între altele şi pentru infracţiunea de omor calificat”, se mai arată în informarea DIICOT, potrivit Mediafax.

Alexandru Cumpănaşu, unchi al Alexandrei, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, că va solicita o expertiză internaţională a rămăşiţelor identificate la Caracal.

ANPC a dat amenzi de peste 270.000 de lei în urma controalelor privind comercializarea dispozitivele cu fascicul luminos... Polițiștii, printre bugetarii care nu vor mai primi vouchere de vacanță?! Anunțul făcut public în urmă cu puțin timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x