DIICOT - Două persoane au fost reţinute după ce au fost prinse în flagrant vânzând extasy

Două persoane au fost reţinute după ce au fost prinse în flagrant vânzând pastile de extasy la Iaşi şi la Bârlad.

”La data de 12.07.2020, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Vaslui au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor R.L.M. şi F.R.A. în vârstă de 19, respectiv 20 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc”, anunţă DIICOT.

Una dintre cele două persoane reţinute a fost prinsă în flagrant sâmbătă, la Iaşi, în timp ce încerca să comercializeze 85 pastile de ecstasy, care urmau să fie distribuite participanţilor la o petrecere ce urma să aibă loc într-un club din municipiu.

La aceeaşi dată, a fost organizată, la Bârlad, o a două acţiune de prindere în flagrant, a celuilalt inculpat, care era sursa de aprovizionare cu droguri de mare risc a celui prins la Iaşi. Acesta încerca să pună în vânzare 50 de pastile de escstasy, în schimbul sumei de 2500 lei.
În cursul zilei de duminică, inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Vaslui cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Sursa: News.ro

Ultimele știri