Antena Căutare

Din 2018 se declanșează NEBUNIA în România. Specialiștii avertizează: „O să război în toată regula. Este ultima soluție!”

Revoluţia Fiscală poate declanşa război în instanţă! Zeci de mii de angajaţi şi-ar putea da în judecată patronii, dacă le scad salariile de la 1 ianuarie. Este ultima soluţie a românilor care riscă să înceapă anul mai săraci.

Calculele sunt sumbre: revoluţia fiscală scade salariile din IT cu 6,5%. intra scris De teamă că îşi vor pierde angajaţii, reprezentanţii mai multor companii le cer parlamentarilor să intervină.

Singura modalitate ca salariile a zeci de mii de angajaţi să nu scadă este ca salariaţii care sunt acum scutiţi de impozit pe venit să plătească mai puţin cu 4,5% pentru contribuţii faţă de restul angajaţilor din România. Vorbim de it-işti, angajaţii din cercetare, munctori cu handicap sau muncitori sezonieri. Deocamdată este doar o propunere care a ajuns pe masa comisiei de buget-finanţe din Senat.

Mediul de afaceri îşi pune toată speranţa în Parlament. Însă amendamentul propus trebuie să treacă de tot circuitul legislativ.

Revoluţia fiscală poate declanşa război în instanţă, între angajaţi şi angajatori.

Până la votul parlamentarilor, revoluţia fiscală rămâne în picioare în forma actuală. Modificările de contribuţii au afectat deja mai mulţi angajatori.

Momentan, termenul de modificare a contractelor de muncă este doar la nivel de discuţii. Angajatorii aşteaptă şi Hotărârea de Guvern.

Un militar de 21 de ani a fost găsit fără viaţă, în apropierea Gării de Nord din Capitală... Detalii halucinante în sexgate-ul din Arestul Central. Presupusa iubită a şefului ar fi fost amantă de serviciu pentru m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x