Căutare Live

Din această vară, vom putea ajunge cu trenul la aeroport. Linia București - Otopeni va fi dată în folosință în august

Șantierele din Capitală au rămas imune la noul tip de coronavirus. În timp ce multe afaceri s-au închis sau și-au suspendat activitatea, muncitorii au continuat sa lucreze. Lipsa traficului şi vremea bună au accelerat lucrările la mari proiecte de infrastructură. Din vară, vom putea ajunge cu trenul la Aeroportul Otopeni.

Vom putea ajunge cu trenul la aeroportul Otopeni, din București

Unul dintre marile proiecte de infrastructură are şanse să fie finalizat la timp. Calea ferată spre eroportul Otopeni va fi gata înainte de Campionatul European. Ce-i drept, şi cu ajutorul pandemiei care a amânat competiția şi a redus ciruculaţia.

Citește și: Cum se va circula după data de 15 mai!

Trenul din Capitală spre aeroport ar urma să circule la 30 de minute

La sfârşitul verii, mai exact din 26 august, în gara Otopeni ar trebui sa ajungă primele trenuri. Atunci când va fi gata, la otopeni vor sosi trenuri din 30 în 30 de minute. Se vor putea îmbraca aproximativ 250 de pasageri care o sa ajungă la gara de nord din capitală în 20-25 de minute. În timpul campionatului european însă , CFR o sa suplimenteze numărul de garnituri.

Lucrările au avansat și pe alte șantiere, precum centura ocolitoare

Starea de urgenţă a ajutat şi șantierele din Capitală să avanseze. S-a lucrat intens în zone precum Doamna Ghica, Nicolae Grigorescu, Fabrica de Glucoză, Pasajul Ciurel sau Bulvardul Ghencea.

Citește și: Bani în plus, pentru angajați din domeniul sănătății! Cine va primi 2.500 de lei, stimulent de risc

Cât despre Centura mult aşteptată a Bucureștiului, aici, abia au început lucrările între DN2 și Autostrada Soarelui. Însă şoseaua de mare viteză care va înconjura Capitala mai aştepată. Momentan se fac exproprieri.Compania de Drumuri estimează ca autostrada care va înconjura Bucureștiul o să fie gata în 2024.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Viorel Cataramă și Adina Alberts se despart, după ce milionarul a declarat că vrea să se autoinfecteze cu Covid-19. Ce ...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri