Căutare Live

Din septembrie se va putea ajunge cu trenul de la Aeroportul Otopeni la Gara de Nord. Linia de cale ferată, gata în toamnă

Începând din septembrie, se va putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Linia de cale ferată care leagă Bucureștiul de Aeroportul "Henri Coandă" ar urma să fie dată în folosință în toamna acestui an.

Din septembrie se va putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord

Gheorghe Popescu, consilierul onorific al primului ministru, a afirmat, miercuri, într-o postare pe Facebook, că în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord.

"Am fost astăzi, împreuna cu domnul Lucian Bode, Ministrul Transporturilor, pe şantierul trenului care va lega Aeroportul Otopeni de Gara de Nord. Un proiect de suflet, în care m-am implicat şi la care tin mult.

Azi noapte s-a montat ultimul puzzle, tronsonul care traversează DN 1. Constructorul a promis că în septembrie vom putea ajunge cu trenul de la Otopeni la Gara de Nord. Ne vom mândri !", a scris Popescu.

Circulaţie rutieră restricţionată în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, din 22 iulie

Traficul rutier în zona Aeroportului Internaţional Henri Coandă, va fi restricţionat pe o singură bandă pe fiecare sens de circulaţie, începând de miercuri noaptea, între orele 00:00 - 4:00, informează Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA.

Potrivit unui comunicat transmis marţi AGERPRES, în intervalul orar menţionat se vor executa lucrările de construire a viaductului CF peste DN 1, obiectiv feroviar care va asigura legătura directă între Gara de Nord şi aeroport.\

Restricţiile de circulaţie pe DN 1, la km 16+100, pe raza oraşului Otopeni, se vor menţine în zilele de 22, 23, 29 şi 30 iulie, respectiv 5, 6, 12 şi 13 august, între orele 00:00 - 4:00.

Pentru evitarea aglomeraţiei în zona şantierului, reprezentanţii companiei de drumuri recomandă conducătorilor auto, care circulă pe ruta Bucureşti - Ploieşti - Bucureşti, să opteze pentru variantele de traseu anunţate de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere şi, de asemenea, să respecte restricţiile de trafic şi semnalizarea rutieră temporară, instituite în zona Aeroportului Internaţional "Henri Coandă".

Cum a ajuns satul din Giurgiu să fie închis și băgat în carantină? Doi tineri întorși de pe litoral au răspândit virusul... Zeci de oameni stau înghesuiți într-un microbuz, în picioare, și se împing ca să-și facă loc. Imagini revoltătoare - Vid...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri