Live acumFilm: Homefront: Orasul fara legi
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Dinu Patriciu va fi înmormântat la Londra

Dinu Patriciu va fi înmormântat la Londra în cadrul unei ceremonii restrânse, la care va lua parte, cel mai probabil, doar familia. Surse apropiate omului de afaceri spun că Dana Patriciu nu va fi acolo. Se pare că familia n-a stabilit încă data înmormântării.

Dinu Patriciu va fi înmormântat la Londra în cadrul unei ceremonii restrânse, la care va lua parte, cel mai probabil, doar familia. Surse apropiate omului de afaceri spun că Dana Patriciu nu va fi acolo. Se pare că familia n-a stabilit încă data înmormântării, scrie observator.tv.

De-a lungul vieţii, Dinu Patriciu a ajuns printre cei mai bogaţi oameni din lume, dar la fel de repede a reuşit să risipească o avere fabuloasă. La momentul decesului, el avea cu mult mai puţini bani în cont decât în 2008, când era cotat drept cel mai bogat român.

Mai exact, în 2014, în conturile lui Patriciu ar mai fi vreo 200 de milioane de euro. Acest lucru a fost susţinut chiar de el, în procesul de partaj. Aceşti bani vor fi împărţiţi între soţie şi cele două fiice, asta dacă afaceristul nu şi-a făcut deja un testament.

Recomandari