Antena Căutare

Directoarea scolii din Viisoara, unde o fetita a murit dupa ce s-a inecat in hazna, a fost demisa

Directoarea scolii din Viisoara, acolo unde ieri o eleva s-a inecat in hazna, a fost demisa. Femeia a fost chemata azi in fata inspectorilor scolari, care au decis sa o schimbe din functie. Loredana Stan poate ramane in continuare la catedra, ca invatatoare.

"Ma astept sa fiu demisa. Nu stiu care sunt motivele pentru ca, sincer sa va spun, nu ma simt vinovata cu absolut nimic. Nu sunt expert in constructii, sunt un biet invatator care mi-am iubit copiii ca pe ochii mei", a declarat Loredana Stan, inainte de anuntarea deciziei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Scolar Judetean Dambovita, citat de Mediafax, Loredana Stan, a fost inlocuita cu profesoara Daniela Constanta Sirbu.


De asemenea, ISJ a cerut unitatii scolare constituirea unei comisii de cercetare a circumstantelor in care a avut loc accidentul de la scoala din Viisoara, comuna Ulmi.

ISJ a trimis o notificare catre primariile din judet, prin care solicita securizarea spatiilor din incinta scolilor astfel incat sa fie eliminati factorii de risc, acolo unde este cazul. In acelasi timp conducerea ISJ a convocat pentru miercuri o sedinta cu directorii scolilor din judet pentru "prelucrarea prevederilor si normelor de securitate a elevilor si personalului scolii".

Trei fetite de clasa a II-a de la scoala din Viisoara au cazut, luni, in fosa septica aflata in curtea unitatii. In urma incidentului, care s-a petrecut intr-o pauza, una dintre fetite, in varsta de 8 ani, a murit.

Bercea Mondial, condamnat la doi ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala... Premierul anunta infiintarea unui liceu cu predare in limba romanes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x