Căutare Live

Directoarea unei şcoli din Bucureşti, trimisă în judecată pentru luare de mită/ Ea a primit banii de la reprezentantul unei firme care făcea lucrări de reabilitare a unităţii de învăţământ

Procurorii DNA au dispus trimiterea în judecată a directoarei unei şcoli din Bucureşti, pentru luare de mită. Femeia este acuzată că a pretins un comision de 4% din valoarea lucrării, de la reprezentantul firmei care reabilita unitatea de învăţământ, şi a primit 21.000 de euro şi 35.000 de lei, în mai multe tranşe.

Procurorii din cadrul DNA au dispus trimiterea în judecată a inculpatei Zanfir Carmen Elena, director şi ordonator de credite la o şcoală gimnazială din Bucureşti, plasată în arest la domiciliu pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

”În perioada septembrie-octombrie 2019, inculpata Zanfir Carmen Elena ar fi pretins de la reprezentantul unei societăţi comerciale (martor), un comision de 4% (137.236 lei) din valoarea totală a sumei facturate de societate în executarea unui contract de lucrări de reabilitare a şcolii, pentru ca, în schimb, să aprobe plăţile către societate, precum şi încheierea unui act adiţional de prelungire a duratei contractului”, a transmis DNA, miercuri, printr-un comunicat de presă.

Procurorii au precizat că, în diferite tranşe, directoarea şcolii a primit 35.000 de lei şi 21.000 de euro, ultima tranşă în data de 14 aprilie 2020 când procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Bucureşti cu propunere de a se menţine măsura preventivă şi cea asigurătorie dispuse în cauză.

Sursa : news.ro

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cei care se vindecă de COVID-19 pot avea sechele ani întregi. Ce sindrom dezvoltă unii pacienți, după externare: „Au nev...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri