Antena Căutare

Directorul adjunct al Finantelor Publice Alba, Ioan Dobra, arestat pentru 29 de zile

Cei patru inspectori de la Directia de Finante Alba acuzati ca au supervizat si incurajat evaziunea fiscala au primit mandate de arestare pentru 29 de zile in aceasta dimineata. Printre ei se afla si directorul adjunct al institutiei, Ioan Dobra, fratele senatorului PDL Nicolae Dobra.


Mai multe firme conduse de un italian, care faceau afaceri cu beton si pietris, au fost indrumate pas cu pas, chiar de inspectorii de la Finante, cum sa evite plata taxelor si a impozitelor. Prejudiciul total: peste doua milioane de lei.

Inspectorii de la Finante furnizau contabili firmelor protejate si le acordau consultanta. In schimbul a 4.000-5.000 de lei, inspectorii aveau grija ca in actele firmelor sa nu mai existe vreo neregula. Acte pe care tot ei le controlau apoi, astfel incât ajunsesera sa le cunoasca mult mai bine decât angajatii firmelor.

Cei sase inspectori de la finante au format un adevarat scut in jurul evazionistilor. Daca vreun coleg mai insistent indraznea sa se atinga de firmele in cauza, era repede schimbat din functie.

sursa: Jurnalul

foto:Intact Images

Maior SRI, trimis in judecata pentru trafic de influenta... Perchezitii la galerii de arta din Bucuresti, in cazul furtului unor tablouri...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x