Antena Căutare

Directorul general al Oltchim si alti 15 directori si-au prezentat demisiile

Constantin Roibu si-a prezentat demisia, incepand cu data de 5 septembrie, din functia de director general al Oltchim si din cea de membru al Consiliului de Administratie al combinatului valcean, alaturi de el alti 15 directori solicitand eliberarea din functii.

Alaturi de Constantin Roibu, au solicitat eliberarea din functii Nicolae Radu Olaru - director general adjunct Productie si Investitii, Alin Smeu - director general adjunct Financiar, Mandica Vasile - director Economic, Veronica Preoteasa - director Comercial, Cristian Georgescu - director Productie, Mihnea Iordache - director Trezorerie, Cosmin Diaconu - director Aprovizionare, Marian Radutoiu - director Mentenanta, Daniel Mihaescu - director Divizia Petrochimica Pitesti, Victor Avram - director Electro-AMA, Nicolae Stanciugel - contabil sef, Marian Tapu - director Divizia Materiale de Constructie, Ionel Bejenaru - Director Uzina Chimica, Odorel Nicolescu - director Uzina Petrochimica, Tucu Cristian Gheorghe - director Uzina Olefine si Celea Irina - director marketing Divizia Materiale de Constructii.

"Decizia de a demisiona din functiile de administrator si director general a fost motivata pe urmatoarele elemente: a) propunerea domnului Remus Vulpescu, seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie din cadrul Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri de inlocuire a managementului de la Oltchim, ca o conditie a asigurarii capitalului de lucru pentru functionarea instalatiilor societatii si acordarea salariilor curente catre salariatii societatii; b) lipsa de dialog si colaborare intre seful Oficiului Perticipatiilor Statului si Privatizarii in Inustrie si managementul Oltchim, ceea ce a dus la blocarea oricarei initiative de finantare a activitatii, avand ca efect oprirea functionarii instalatiilor din cadrul societatii", se arata intr-un comunicat transmis de Oltchim Bursei de Valori Bucuresti.

Peste 200 de angajati ai Oltchim protesteaza miercuri fata de intarzierea luarii unei decizii in privinta situatiei combinatului, solicitand de urgenta vizita premierului Victor Ponta, si fata de faptul ca nu si-au primit banii si bonurile de masa de doua luni.

Premierul Victor Ponta a anuntat, la finalul sedintei de Guvern ca ministrul pentru dialog social, Liviu Marian Pop, se va deplasa miercuri la combinatul valcean.

Sursa: Antena3.ro

Buget redus la Magistrala 5 de metrou. Metrorex va trece in subordinea Primariei Capitalei... Directorul Aeroporturi Bucuresti, demis din cauza lipsei de siguranta pe aeroportul Otopeni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x