Directorul OMS susţine că statele au fost alertate "la momentul potrivit" în legătură cu urgenţa mondială de coronavirus

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), foarte criticată de Statele Unite pentru gestionarea epidemiei de Covid-19, a afirmat miercuri că a alertat "la momentul potrivit" cu privire la urgenţa sanitară internaţională, scrie AFP.

"Noi am declarat urgenţa la momentul potrivit", pe 30 ianuarie, "atunci când restul lumii avea suficient timp pentru a se pregăti", a asigurat Tedros Adhanom Ghebreyesus ca răspuns la întrebarea primită în cursul unei conferinţe de presă online, la Geneva.

În cadrul aceleiaşi conferinţe, directorul general al organizaţiei a avertizat că lumea este departe de a termina cu noul coronavirus, care a provocat moartea a 177.800 de decese.

"Nu vă lăsaţi înşelaţi; avem încă un drum lung de parcurs. Acest virus ne va însoţi mult timp de acum înainte", a precizat Tedros Adhanom Ghebreyesus de la sediul OMS din Geneva.

Sursa : news.ro

Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri