Căutare Live

Cum a fost executat pădurarul din Maramureș. Directorul Romsilva, detalii de ultimă oră din anchetă! „Arma era ruptă”

Directorul Romsilva a oferit noi detalii în cazul lui Liviu Pop, pădurarul executat în stil mafiot, într-o pădure din Maramureş.

Directorul Romsilva a oferit noi detalii în cazul lui Liviu Pop, pădurarul executat în stil mafiot, într-o pădure din Maramureş.

Potrivit directorului Romsilva, pădurarul a fost sunat de doi localnici, care i-ar fi spus că din pădurea pe care acesta o păzea se fură lemne. Acesta și-ar fi lăsat copilul la gădiniță și ar fi plecat să îi prindă în flagrant pe hoți.

Acolo s-ar fi produs o altercație, în urma căreia pădurarul a fost împușcat. Trupul său a fost găsit câteva ore mai târziu aruncat într-o râpă, iar arma pe care o purta în spate a fost distrusă.

„Omul avea informații de la doi oameni că în pădure se taie lemne. Era privată și el avea contract de pază. A anunțat șefului de district, șeful a sunat la 112. Pădurarul s-a dus acolo la ei. Poate s-a produs o altercație pentru că el avea arma în spate și un telefon mobil. S-a auzit un foc de armă și el nu a mai răspuns la telefon. Când au ajuns cei de la IPJ și colegii l-au găsit mort într-o vale, prin împușcare, iar arma era ruptă. E o anchetă în curs. (...) Nu am găsit telefonul pădurarului”, a spus directorul Romsilva.

Liviu Pop, pădurar în cadrul Direcţiei Silvice Maramureş, a fost ucis miercuri seara într-o pădure administrată de Ocolul Silvic Strâmbu Băiuţ, în timp ce încerca să împiedice tăierea ilegală de arbori, potrivit unui comunicat al Romsilva.

Din primele informaţii, pădurarul Liviu Pop a fost împuşcat mortal, iar corpul acestuia, abandonat într-o vale, prezintă numeroase urme de agresiune fizică. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi poliţiştii fac cercetări la faţa locului.

Liviu Pop avea 30 de ani, era angajat al Direcţiei Silvice Maramureş de şapte ani, era căsătorit şi avea trei copii.

Departamentul de Luptă Antifraudă face precizări în cazul Barna: Unul dintre controale, început înaintea anchetei Rise P... Încă un caz de dispariție! Alina, o fată de 13 ani, de negăsit după ce a plecat dintr-un centru din Vaslui...
Ce înseamnă ora 11:11 în numerologie. Semnificații și curiozități
Dacă vrei să afli ce înseamnă ora 11:11 în numerologie, trebuie să știi că astrele au un...
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022. Gemenii trebuie să trăiască fără regrete. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 5 octombrie 2022 spune că Gemenii sunt genul de persoane care nu se uită...
Parteneri
Pui cu sos de ardei portughez, perfect pentru un prânz în familie
Catine.ro
Ultimele știri
x